Hotelborrel Haarlemmermeer voor MICE-sectorHotelborrel Haarlemmermeer voor MICE-sector
Back Back Nieuws

Hotelborrel Haarlemmermeer voor MICE-sector

07 oktober 2019

Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, organiseert op 25 oktober de eerste Hotelborrel Haarlemmermeer. Met dit nieuwe initiatief wil Event Park Amsterdam de brede MICE-sector uit de regio Haarlemmermeer bij elkaar brengen op een halfjaarlijkse borrel.

Hotelborrel Haarlemmermeer zal worden georganiseerd op wisselende locaties bij partners van Event Park Amsterdam. De toegang is gratis en partners van Event Park Amsterdam ontvangen het eerste drankje gratis. De aanwezige DJ zorgt ervoor dat op elke Hotelborrel Haarlemmermeer de voetjes van de vloer kunnen.

Booming business

‘De MICE-business in onze regio is ‘booming’, vertelt Floris Licht, voorzitter van Convention Bureau Event Park Amsterdam. ‘Wij zochten een nieuwe formule om de onderlinge betrokkenheid te vergroten. Deze eerste editie biedt onze partner Claus Park Collection de ontvangst, een welkomstdrankje en de DJ aan.’

Wie, wat, waar?

Organisator: Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer
Event: Hotelborrel Haarlemmermeer
Datum: Vrijdag 25 oktober 2019: 17.00-21.00 uur
Locatie: Papa’s Beach House, IJweg 961, Hoofddorp
Aanmelden: info@eventparkamsterdam.nl

Event Park Amsterdam

Convention Bureau Event Park Amsterdam is een stichting en heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in evenementenregio Haarlemmermeer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!