Back Back Nieuws

Hotel Lumen schittert in Zwolle

24 mei 2011
Half april heeft Hotel Lumen in Zwolle, een Hampshire Hotel, haar deuren geopend. Met haar 125 kamers en suites is Hotel Lumen meteen het grootste hotel van Zwolle. Hotel Lumen is gevestigd in het stadioncomplex van Zwolle.

 

 

 

Wedstrijd kijken vanaf hotelkamer

 

Vanaf een deel van de kamers heeft de gast uitzicht op het voetbalveld in het stadion. Tijdens thuiswedstrijden van FC Zwolle een speciale belevenis. Op de begane grond van Hotel Lumen bevindt zich de Bluefinger Lounge, het ontmoetingspunt in het hotel, voor zowel de hotelgasten als voor andere gasten die op zoek zijn naar een passende omgeving voor een goed gesprek. De ruimte biedt voldoende ruimte en privacy voor een zakelijk gesprek in een informele setting, maar ook voor een gezellige borrel of een ontvangst van uw relaties.

 

 

 

Eigentijdse uitstraling

 

Voor het ontwerp van het interieur tekent Rindert Algra van Algra & MarechalArchitecten uit Roosendaal. Voor de hotelkamers heeft hij gekozen voor een rustige en lichte sfeer waarbij bruin- en wittinten de boventoon voeren met hierbij een paars accent. De gewaagde semi-transparante wand tussen de bad- en de slaapkamer, zorgt voor veel daglicht bij het douchen. De keuze voor het tijdloze maar toch trendy Artifort meubilair geeft de kamers een eigentijdse uitstraling.

 

 

 

Partners

 

Hotel Lumen is direct verbonden met Equipe Meetings & Events en Brasserie Equipe.Gasten kunnen vanuit het hotel direct naar de Brasserie voor ontbijt, lunch en diner en naar de vergader- en evenementfaciliteiten van Equipe Meetings & Events. Met meer dan 25 zalen, lounges en meeting rooms het grootste vergader- en evenementencentrum van Zwolle. De totale capaciteit loopt op tot 1.750 gasten. Verder werkt Hotel Lumen nauw samen met Landstede. MBO-studenten van diverse opleidingen van Landstede doen werkervaring op in het hotel.

 

 

 

Meer informatie over Hotel Lumen treft u aan op www.hotellumen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!