Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘Meet in green’Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘Meet in green’
Back Back Nieuws

Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘Meet in green’

26 mei 2023

Na een complete renovatie en een grande opening in maart dit jaar, lanceert Hotel Haarhuis haar Meet in green campagne om zakelijke bezoekers te laten zien dat een succesvolle bijeenkomst met een kleine voetafdruk erg goed mogelijk is. Zakelijke gasten helpen zelfs mee aan de opbouw van een nieuw bos, door de samenwerking van het hotel met Trees for All. Bij iedere 10 deelnemers van een boeking plant het hotel een boom.

De teller van het aantal smaakvolle zakelijke ruimtes staat na de verbouwing op elf. De vijf Promenadezalen zijn net opgeleverd en bieden ruimte aan ruim 400 gasten. De ruimtes zijn voorzien van de meest actuele moderne technologie. Daarnaast kunnen zakelijke gasten terecht in de groene boardrooms of moderne lofts. Door de centrale ligging naast het treinstation, is de locatie op een duurzame manier te bereiken met de trein. Arnhem is perfect te bereiken met NS Intercity's vanuit alle windstreken van het land, en is ook aangesloten op het internationale ICE netwerk. ‘We zien dat dit voor internationale gasten steeds meer een voorwaarde wordt , om niet te hoeven vliegen’, aldus Wouter Dekker, General Manager van het hotel.

Green Key Gold

Hotel Haarhuis haalde recent de Green Key Gold Certificering, het hoogst haalbare niveau waarbij het hotel zich maximaal inzet het milieu te sparen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Steeds meer gasten van bedrijven waarderen ook de centrale ligging tegenover het internationale treinstation, waardoor het gemakkelijk is een duurzame keuze voor hun reis te maken.

Meet in Green

In het interieur van het hotel is al heel veel groen terug te vinden door bijvoorbeeld de groene inrichting in het restaurant Locals, onder andere door de vertical farm. In de kassen worden eigen groenten en kruiden verbouwd voor het inpandige restaurant. Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving.

Daarnaast streeft het hotel er naar om een groenere en meer verantwoorde manier van vergaderen te faciliteren. Voor iedere tien zakelijke deelnemers wordt er een boom geplant via Trees for all. Zo helpen zakelijke gasten door middel van hun bijeenkomsten mee aan het opbouwen van een nieuw bos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!