Hotel Amersfoort A1: Spot-on vibes voor elke bijeenkomstHotel Amersfoort A1: Spot-on vibes voor elke bijeenkomst
Back Back Locaties

Hotel Amersfoort A1: Spot-on vibes voor elke bijeenkomst

23 januari 2023

Van stijlvolle meetingrooms en een glamorous cocktailbar tot een exclusief af te huren Beach Bar met jeu de boules banen. Wanneer je een evenement wilt organiseren met een diversiteit aan ‘vibes’, ben je bij het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 aan het perfecte adres. In dit moderne, ruimtelijke hotel van de Van der Valk familie ervaar je high standard gastvrijheid, een ‘nee is nooit een optie-mentaliteit’ en bovenal veel diversiteit aan mogelijkheden. Georgien Modijefsky, marketing coördinator, gaf ons een rondleiding langs de mogelijkheden en sprak met ons over wat er zoal allemaal mogelijk is in het hotel aan de rand van Amersfoort.

 • Business Center
  Business Center
 • Meeting room
  Meeting room
 • Meetin Center
  Meetin Center
 • SIXX Skybar
  SIXX Skybar
 • Club Tucan - Jeu de Boules
  Club Tucan - Jeu de Boules
 • Marleys
  Marleys

(flex)werken in het Business Center

We beginnen onze rondleiding op de derde etage van het hotel, in het nieuwe Business Center, dat ontstaan is in Coronatijd. In het Business Center kan je kantoorruimtes voor een dag of zelfs per uur flexwerkplekken huren. Georgien: ‘Natuurlijk kan men beneden in de Chiccio koffiebar of het restaurant ook prima werken, maar op deze etage bieden we een rustige omgeving om echt gefocust te kunnen werken, voor het laagdrempelige tarief van €5,- per uur. Voor de flexplekken zijn er ook enkele ‘belcellen’ waar je ongestoord een call kunt doen of een vertrouwelijk telefoongesprek kunt voeren.’ Bij het huren van een flexwerkplek of kantoorruimte is koffie/thee en fruit inclusief. Het Business Center biedt tevens kantoorruimtes om voor langere termijn (minimaal zes maanden) te huren.

Ontspannen vergaderen in één van de vergaderzalen

De state-of-the-art meetingrooms, waarvan de namen elk verwijzen naar iconische plekken in de historische stad Amersfoort, bevinden zich op de eerste en tweede etage van het Business Center. De vergaderzalen zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen en beschikken over de nodige technische voorzieningen. ‘Ons hotel heeft een scherpe focus op de zakelijke markt, onder andere doordat we zo centraal gelegen zijn, maar ook door de bedrijvigheid in de directe omgeving van ons hotel. Hierdoor zijn we een aantrekkelijke locatie om vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren. We hebben echter ook echt een functie voor de omgeving, met onze restaurants en leisure mogelijkheden in onder andere Club Tucan zijn we voor Amersfoort een mooie aanvulling op wat het centrum te bieden heeft.

Club Tucan: tropische sferen, gaming en karaoke

Tegenover de chique, stijlvolle en ontspannen ‘van der Valk’-vibe in het hotel en de meetingrooms, ervaar je in Club Tucan een meer uitgesproken -echter niet minder stijlvolle!- ambiance. In Club Tucan vind je de gezellige beach bar, waar de stijl gekenmerkt wordt door hangstoelen, informele loungesets en een heuse jeu de boulesbaan. De Beach Bar beschikt tevens over twee private karaoke ruimtes, waar je ongestoord – zonder al te veel publiek – je zangkunsten kunt vertonen. Het buitenterras van de beachbar maakt het mogelijk ook borrels en barbecues in de zonnige buitenlucht te organiseren. Op de eerste etage van Club Tucan wacht een hele andere stijl in het restaurant Marley’s. Hier kan je ontspannen dineren in tropische sferen, bijvoorbeeld aan de speelse picknicktafels die als schommels aan het plafond hangen. Nog een etage hoger bevindt zich de Game Club met diverse uitdagende VR-games en -experiences. Kortom, Club Tucan biedt veel mogelijkheden om je bijeenkomst, congres of evenement uit te breiden met ontspannen activiteiten en extra gastronomische belevingen. Club Tucan is ook in zijn geheel en exclusief af te huren voor bedrijfsfeesten.

Panoramische uitzicht op Amersfoort vanuit Skybar SIXX

Exclusief een feestelijke borrel organiseren, of combineren tijdens een congres of evenement, kan uitstekend op de zesde etage van het hotel, waar zich de glamoureuze skybar SIXX bevindt. Met panoramisch uitzicht over de stad kan je hier, zowel binnen als buiten, genieten van een cocktail, mocktail of andere drankjes en hapjes. Aan bijzondere gastronomische ervaringen in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is er sowieso geen gebrek. Het hotel beschikt over de zeer gezellige, ontspannen Chiccio koffiebar, een Live Cooking restaurant ‘buffet-style’ en het a la carte restaurant Gastronoom. Met zelfs een volledig vitaliteitscentrum en een kapper om het compleet te maken, zou je bijna vergeten dat het hotel ook over maar liefst 139 comfortabele en luxe hotelkamers en suites beschikt. Hierdoor biedt Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 ook uitstekende mogelijkheden voor meerdaagse bijeenkomsten.

Tekst: Angelique Aalders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!