Horeca in Zwolle Centrum viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijnHoreca in Zwolle Centrum viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn
Back Back Nieuws

Horeca in Zwolle Centrum viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn

07 april 2023

Vrijheid, dat moet je vieren! Dat vinden de horecaondernemers in de Zwolse binnenstad. En daarom zetten ze het centrum op 5 mei op zijn kop met een heerlijk vrijheidsfeest. Zo'n 25 cafés en andere horecagelegenheden hebben diverse muziekpodia opgesteld in de binnenstad en er staan ook bandjes te spelen in de cafés. Kom genieten, bijpraten en elkaar ontmoeten! Van 14.00 tot 00.00 uur! 

Deze horecagelegenheden doen mee 

De deelnemende horecabedrijven zijn: de Belgische Keizer, muziek- en eetcafé Woodies, Swolsch Café, Iliana’s Taverna, Ons Café, Pandje 2.0, Kroegje, De Tagrijn, Jack’s Music Bar, Pannenkoekschip, Hap en Tapkamer, Vliegende Paard, Shotto, Café de Kuiperij, Bloopers, Bonabo Social Club, Danscafé Molly’s, The Crown, De Pul, Lunchroom Blocks, Wijnbar Oak, Café Lucky, Café de Gezelligheid, Stadsstrand Blue Bayou en Hessel’s Café.  

Vrijheid is onschatbaar

Bevrijdingsdag is een belangrijke dag in ons land en in onze stad. Vrijheid, dat is van onschatbare waarde, zeggen de horecaondernemers. De recente onrust in Europa en op vele andere plekken in de wereld benadrukt dat gevoel nog eens extra. De gezellige historische binnenstad van Zwolle is op 5 mei het decor voor deze feestelijke dag, met tijd voor een praatje, een ontmoeting, luisteren naar een liveband of een DJ. Oergezellig dus. Op de website www.gastvrijzwolle.nl staan alle locaties en hun programmering vermeld zodra dat bekend is.

Horeca Evenementen Stichting Zwolle: voor een levendige stad

Bevrijdingsdag in Zwolle centrum wordt georganiseerd door Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ), waarin ruim zestig horecabedrijven uit Zwolle verenigd zijn. De HESZ organiseert zo'n vijftien tot twintig evenementen per jaar, variërend van de Bokbierintroductie tot Koningsnacht en Koningsdag, Carnaval, Rhythm & Blues Night, Straatfestival en Draadloos Straatmuzikantenconcours. 

www.gastvrijzwolle.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!