Hooggeëerd publiek! Line up Kerstcircus AHOY bekendHooggeëerd publiek! Line up Kerstcircus AHOY bekend
Back Back Nieuws

Hooggeëerd publiek! Line up Kerstcircus AHOY bekend

18 november 2019

Van 21 t/m 30 december 2019 schitteren de allergrootste circushelden tijdens het Kerstcircus om het hooggeëerde publiek een onvergetelijke show te presenteren. Circusproducent Fernand Banning selecteerde hoogstpersoonlijk tien nummers van wereldformaat, die Rotterdam Ahoy zullen omtoveren tot een waar circusparadijs.

Wheel of Death

Al eerder werd de dubbele Wheel of Death van Mustafa Danguir en de tango-en-jongleerdans van de in Rotterdam wonende Emily en Menno van Dyke aangekondigd. Dit gezelschap wordt uitgebreid met acht hoogstaande acts.

Circusartiesten van over de hele wereld

Een circus is niet compleet zonder de grappen en grollen van een clown. Een van de besten in het vak is repriseclown Don Christian die dit jaar terugkomt naar Ahoy met drie hilarische, nieuwe verrassingsoptredens. De Duitser Karl Trunk, een van de bekendste paardentrainers ter wereld, brengt een vrijheidskuur in de ring met een bonte verzameling paarden. Mustafa Danguir en zijn Marokkaanse troupe bewijzen een veelzijdige formatie van wereldklasse te zijn: met souplesse, loodzwaar 'bouwwerk’ en timing worden indrukwekkende menselijke constructies gemaakt.

Honden, katten en razendsnelle luchttrucs

De Duitse Sandro Montez brengt een komisch nummer vol tempo – met een troep jonge honden. Het Russische Aerial Ring Trio komt met een oogverblindend luchtnummer. De Ethiopische acrobaten van Axum Troupe zijn ware meesters in Ikarian Games. Russin Anelya Ross heeft van haar katten ras-circusartiesten gemaakt. Als kers op de taart is Troupe Richter, bestaande uit Hongaarse, Roemeense, Oekraïnse en Moldavische acrobaten, dit jaar van de partij. Dit alles onder de unieke begeleiding van een traditioneel live circusorkest.

Kaarten voor Kerstcircus Ahoy zijn verkrijgbaar via Ticketmaster of via de kassa van Ahoy.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!