Back Back Nieuws

Holiday on Ice met sterren door het land

10 oktober 2006
Holiday on Ice brengt van 25 oktober t/m 7 januari 2007 de nieuwe show FANTASY op het ijs in 9 Nederlandse steden. Niet alleen de chorus-schaatsers uit Sterren Dansen op het IJs, maar ook Victoria Timochenko, David Szurman en Katerina Kovalova (foto) zijn te bewonderen in deze nieuwe show.

In de derde uitzending van Sterren Dansen op het IJs op SBS 6 viel Marga Scheide af. Samen met haar Holiday on Ice-partner David Szurman verloor zij in de skate off van Mari van de Ven en Amanda. Na 4 weken moest ook Klaas Wilting het ijs verlaten. Heel Nederland had bewondering voor het doorzettingsvermogen van hem en zijn partner Victoria Timochenko.

De fans van David en Victoria hoeven niet langer te treuren. Vanaf 25 oktober zijn David en Victoria weer in Nederland te zien. Gedurende ruim 3 maanden vertonen zij hun ijsdanskunsten in FANTASY. Ook Katerina Kovalova, inmiddels beter bekend als Katka, partner van Jody Bernal, schittert in deze nieuwe show van Holiday on Ice.

Holiday on Ice brengt gedurende dit seizoen 6 verschillende shows over de hele wereld op het ijs. De schaatsers uit Sterren Dansen op het IJs hebben internationaal hun verplichtingen in de diverse shows. Het is uniek dat zowel Victoria, als David en Katka alledrie te bewonderen zijn gedurende de Nederlandse tour van FANTASY.

Geïnspireerd door een wereld vol fantasie en dromen brengt Holiday on Ice van 25 oktober 2006 t/m 7 januari 2007 FANTASY ruim 86 keer in 9 verschillende steden in Nederland op het ijs. FANTASY is een spectaculaire en fantasierijke ijsshow boordevol spannende stunts op en boven het ijs.

Holiday on Ice maakt onderdeel uit van Joop van den Ende Stage Entertainment. Sterren Dansen op het IJs wordt uitgezonden door SBS 6 en geproduceerd door Eyeworks in nauwe samenwerking met Holiday on Ice.

Foto Elvin Boer, SBS

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!