Back Back Nieuws

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen winnaar Student Event Game

20 november 2014
Met een gedurfd en origineel concept voor het event Let’s Talk Business versloeg Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) de andere top HBO eventopleidingen tijdens de 11e Student Event Game. Een bijzondere prestatie want deze BtoB case vormde een lastige opgave voor de studenten en vergde veel inlevingsvermogen.

De Jury onder leiding van Peter Voogt van KPN Zakelijke Markt en Gerben Plasmeijer van Obsession Evenementen en Communicatie stond gistermiddag in Deventer voor de lastige taak een winnend concept te kiezen. Er waren veel hoogwaardige eventconcepten en leuke ideeën door de strijdende hogescholen ontwikkeld. Hogeschool Utrecht ging met de publieksprijs (gekozen door alle studenten deelnemers) naar huis.

Kracht van het concept
De kracht van het concept van het HAN-team, bestaande uit Nick Cornelissen, Jill Koetsier, Bas Hoetink, Evy van Rosmalen, Joost Julsing, Stijn Storms en Michiel Smit, lag in de keuze voor vernieuwing, de vertaling van de kernwaarden van KPN naar het event en het spraakmakende karakter van de inhoud van het event. ‘Met welk verhaal komt de bezoeker aan het event thuis?'. Dat was de vraag die KPN tijdens de Game benadrukte en waar door HAN het juiste antwoord op gevonden werd, onder ander door video mapping.

Hetty Vonk, docente HAN en begeleider van de winnende groep, sprak haar grote waardering uit voor de studenten die voor deze lastige opdracht een pracht concept schreven en presenteerden. Ook Job Langbroek eventmanager bij De Belastingdienst (lid van het Genootschap) en  coach van het winnende team straalde na afloop. Job was voor de tweede keer coach bij de Game en net als de vorige keer won het door hem gecoachte team.

Succesvolle editie
Organisator van de Student Event Game, het Genootschap voor Eventmanagers kijkt terug op een bijzonder geslaagde editie. Heel veel dank gaat uit naar gastheer Saxion Hospitality Business School, de winnaar van de editie 2013. Studenten van Saxion wisten in hun locatie te Deventer een uitstekend kader te scheppen voor de Game. Ook werden de studenten verwend met een heerlijke ‘High-tea’ lunch als start en een stevige stamppot als slot van deze succesvolle 11e editie.

Deelnemende Hogescholen waren: Hogeschool van Amsterdam, Saxion Hospitality Business School, Hogeschool Utrecht, Fontys Academy for Creative Industries, Fontys Commerciële Economie Leisure Management. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool Rotterdam en Stenden Hogeschool te Leeuwarden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!