Hof van Saksen trendsetter in luxe gastbelevingHof van Saksen trendsetter in luxe gastbeleving
Back Back Nieuws

Hof van Saksen trendsetter in luxe gastbeleving

25 maart 2024

Hof van Saksen, het premium familieresort in Nooitgedacht, Drenthe, blijft het aanbod continu vernieuwen, zodat gasten kunnen blijven ontdekken, ontspannen en genieten. Momenteel ondergaan alle boerderijen een totale upgrade in zowel ruimte, als in luxe en comfort. Een ambitieus project waarbij alle boerderijen een compleet vernieuwde woonkamer, keuken, eetkamer en slaapkamers krijgen. Daarbij is gekozen voor hoogwaardige merken, materialen en wordt samengewerkt met de beste designers, onder wie Studio Piet Boon. Hof van Saksen ontvangt jaarlijks ruim 190.000 gasten op het resort en is op vele gebieden trendsetter en toonaangevend voor de branche.

Gerro Vonk, eigenaar van Hof van Saksen: ‘Gasten verwachten bij het Hof van Saksen een premium beleving. Dat vraagt om continue vernieuwing van ons aanbod. Daarbij gaat het om onze faciliteiten en onze verblijven. Deze upgrade gaat zeker een hoop gasten positief verrassen.’

Uitbreiding aanbod Luxe en Luxe Wellness boerderijen

Het ontwerp van het topsegment is van Studio Piet Boon, geen onbekende voor het Hof van Saksen. Al bij de bouw van het resort in 2007 tekende Piet Boon voor het interieur van de Havezate, waar onder meer het spectaculaire indoor waterpark, de spa en wellness en vier hoogwaardige restaurants gevestigd zijn. Nu wordt het aanbod van de Luxe en Luxe Wellness boerderijen daarbij flink uitgebreid. Naast het volledige Studio Piet Boon design krijgen de boerderijen een grote luxe keuken en een ruime badkamer met Finse sauna. Ook buiten zijn de boerderijen verrijkt met een luxe ingericht terras met comfortabele loungeset en een grote veranda. De Luxe Wellness boerderij beschikt over een ruime Jacuzzi.

Inmiddels heeft bijna de helft van alle boerderijen een metamorfose ondergaan. Medio 2025 zullen alle boerderijen een upgrade hebben gekregen en kunnen gasten op Hof van Saksen weer volop ontdekken, ontspannen en genieten.

Excellente werkgever

Hof van Saksen neemt in april 2024 een nieuw logistiek centrum in gebruik. ‘De Deel’ is een uniek pand waar alle facilitaire processen van Hof van Saksen, schoonmaakorganisatie CSU en de overige partners van het resort samenkomen en een gezonde, efficiënte en vooral prettige werkomgeving hebben. Hof van Saksen en haar toeleveranciers bieden op het resort werkgelegenheid aan ca. 700 medewerkers en Hof van Saksen is daarmee een belangrijke en aantrekkelijke werkgever in Drenthe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!