Hoe pak je de catering op een evenement goed en luxe aanHoe pak je de catering op een evenement goed en luxe aan
Back Back Nieuws

Hoe pak je de catering op een evenement goed en luxe aan

27 september 2018

De catering op een evenement verzorgen is een belangrijke katalysator om je catering te perfectioneren. Wat kan belangrijker zijn om de gasten, jezelf en je bedrijf een geweldige tijd te bezorgen? Hier zijn enkele eenvoudige tips om jouw catering op een evenement goed en luxueus aan te pakken.

De organisatie moet moeiteloos zijn

Laten we eerlijk zijn: hoe liever je iets doet, hoe beter het resultaat en hoe groter het genot achteraf! Om het even wat er te organiseren valt, als je het allemaal doet met passie, dan ervaar je een luxe ervaring. Zo zal ook het uiteindelijke resultaat zijn van je evenement. Het is dus niet alleen belangrijk om te letten op de kleine details van goed georganiseerd te werk te gaan.

Zorg voor een wijnklimaatkast

Met een wijnklimaatkast kunt u de perfecte temperatuur van de wijnen die je zult serveren tot 12 uur handhaven. Alleen op deze manier kunnen gasten de volle smaak en heerlijke aroma's van de wijn ontdekken, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan een positieve mond-op-mond reclame. Zo'n kast is handig te verplaatsen en eenvoudig te bedienen. Bovendien biedt het je de kans om jouw cateringsdiensten uit te breiden met bijvoorbeeld een wijnproeverij of een wijnpresentatie met bijhorende hapjes.

Vlekkeloze dienstverlening

Uiteraard is dit enkel mogelijk als je goed georganiseerd te werk gaat, waardoor stress geen kans krijgt om roet in het eten te gooien. Zorg dus voor een waterdichte planning (maar houd rekening met dingen die verkeerd kunnen lopen!). Een uitstekende dienstverlening is het reclamebord bij uitstek. Vergeet niet dat op een evenement heel wat mensen aanwezig zijn die allemaal potentiële klanten kunnen zijn voor hun eigen privé-feest, huwelijk, babyborrels, enz.

Goede presentatie

Om de aanwezige gasten een 'wow' gevoel te geven, kun je natuurlijk niet zonder een goede presentatie. Om het iets eenvoudiger voor je te maken, kun je de organisatoren van het evenement vragen of ze bepaalde thema's in gedachten hebben. Je kunt uiteraard ook zelf een thema rond het evenement bedenken. Zorg dan voor een nieuw en verfrissend thema. Nieuwigheid is zeker iets dat door de gasten en de organisatoren zal worden opgemerkt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!