Hoe houd je alles koel op je evenement?Hoe houd je alles koel op je evenement?
Back Back Nieuws

Hoe houd je alles koel op je evenement?

12 juni 2018

Welk evenement u ook organiseert - of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een heuse bruiloft - zorgen voor de juiste voorzieningen is van essentieel belang om het voor elke genodigde én uzelf aangenamer te maken. De catering is hierbij een essentiële factor, één die maar al te vaak onderschat wordt.

Zeker tijdens de warmere periodes van het jaar zult u daarbij ook vaker maaltijden, drank en hapjes aanbieden die koel zijn. En het is de bedoeling dat die dus voor een langere periode koel kunnen blijven. Wilt u daar zeker van zijn? Dan is een horeca koelkast een slimme investering!

De meerwaarde van een goede koelkast

Van champagne tot frisdrank en bier, allemaal zijn het dranken die het best zo koel mogelijk gehouden worden, zeker als u er genodigden zo goed mogelijk wilt verwennen. Een degelijke koelkast bewijst zijn nut op eender welk soort evenement, of dat nu op kleine of grote schaal is.

Drank koel bewaren is een van de grootste uitdagingen bij de catering van een evenement, en zeker als u dit zelf wil doen is het belangrijk over de juiste voorzieningen te beschikken. Een degelijke koelkast maakt het u echter meteen vele gemakkelijker, en wel om verschillende redenen:

1. Een horeca koelkast komt in uiteenlopende formaten

Zowel voor kleine onderonsjes als grote bedrijfsfeesten bestaat er een goede oplossing voor het koel houden van drank. Houdt u een klein tuinfeestje en wilt u enkele biertjes of flessen wijn koel houden? Dan is een kleine, compacte en vaak draagbare koelkast de ideale optie. Voor grotere evenementen bestaan er eveneens oplossingen!

2. Een horeca koelkast voor optimale koeling van alle dranken

Natuurlijk bent u niets met een koelkast als die de drank niet op de gewenste temperatuur houdt - zeker als het erg warm is buiten. Bij een professionele, betrouwbare koelkast kunt u echter helemaal zelf kiezen hoe koel de verschillende dranken worden bewaard. Op die manier geeft u uw wijn, bier of frisdrank net dat beetje extra, waardoor uw genodigden zich zoveel meer zullen vermaken op uw evenement. En dat is natuurlijk nog altijd het belangrijkste doel!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!