Hispanic Origins: een feest van Spaanse culturenHispanic Origins: een feest van Spaanse culturen
Back Back Nieuws

Hispanic Origins: een feest van Spaanse culturen

29 september 2017

Tijdens Hispanic Origins laten ambassades, organisaties en particulieren uit Zuid-Amerika en Spanje bezoekers kennismaken met de Zuid-Amerikaanse en Spaanse cultuur, tradities, culinaire diversiteit en hun producten en diensten. Hispanic Origins festival is georganiseerd door Cristina Galbe van Galbe International, op 8 oktober bij het Zuiderstrand theater in Den Haag, van 16:00 uur tot 20:00 uur, open voor iedereen.

Het evenement bestaat uit zang- en dansoptredens, er is een art en kinder-area, een culinair gedeelte met proeverijen en ruimte voor business. Hiermee krijgen de verschillende aspecten van de participerende landen een plaats om getoond te worden.

Culturele mix

Dit festival viert de rijkdom en verscheidenheid van de Spaanse culturen, voortvloeiend uit de culturele mix die door de ontdekking van Amerika is ontstaan. Christina Galbe gelooft dat ze een programma aanbiedt die eerdere ervaringen zal overtreffen. Het festival is voor iedereen die bereid is om de Latino-flair te ontdekken, zich onder te dompelen in de geluiden, lekkernijen en kleurrijke cultuur waarvoor het Spaanse erfgoed beroemd is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!