Het Sprekershuys verdubbelt inzet en prestatiesHet Sprekershuys verdubbelt inzet en prestaties
Back Back Nieuws

Het Sprekershuys verdubbelt inzet en prestaties

22 juni 2017

Het Sprekershuys is een snel groeiend sprekersbureau dat de afgelopen jaren grote sprongen heeft gemaakt. Er is niet alleen een stijgende lijn in de mooie relaties met klanten en sprekers te zien, maar ook een jaarlijkse verdubbeling in omzet en het aantal medewerkers. Zo is het sprekersbureau van 3 naar 6 medewerkers gegaan in een zeer korte tijd. Eind 2016 is het Sprekershuys verhuisd naar de Werkspoorkathedraal. Met een aantal creatieve bedrijven zijn zij gevestigd in de studio´s in deze fabriekshal, die tevens gebruikt wordt als mooie, industriële evenementenlocatie. Ook vestigt de bekende Utrechtse brouwerij 'De Leckere', inclusief proeflokaal, zich bij de Werkspoorkathedraal, wat deze evenementenlocatie nóg aantrekkelijker zal maken.

  • Het Sprekershuys team
    Het Sprekershuys team

Huysgenoten

Het Sprekershuys is zich altijd aan het ontwikkelen op het gebied van het aanbod van sprekers, ook wel 'huysgenoten', waarbij de focus ligt op kwaliteit en inhoud. Het aanbod is onder andere verder uitgebreid met nieuwe huysgenoten Ynzo van Zanten, beter bekent als de Choco Evangelist van Tony's Chocolonely en huysgenoot George Arakel, voorbeeld-allochtoon die spreekt over diversiteit en sociaal ondernemerschap. Ook heet het Sprekershuys Jouri Schoemaker een warm welkom, die u wellicht al kent van de Shake-On armbanden waarbij u uw visitekaartje digitaal deelt door middel van een simpele handdruk.

Onderscheidend sprekersbureau

Innoveren en richten op de toekomst: dat is waar dit eigentijdse sprekersbureau hard voor werkt! 'Het Sprekershuys gelooft in de kracht van beleving en events die een positieve verandering teweeg kunnen brengen. Het liefst wordt het Sprekershuys snel betrokken bij de ontwikkeling van een evenement, zodat we mee kunnen denken over de inhoud van een bijeenkomst en de follow-up waardoor de impact van een evenement vergroot kan worden. Het doel is om met creatieve ideeën evenementen uniek te maken!', aldus Maartje IJzerman, directeur van het Sprekershuys.

Begin dit jaar organiseerde het Sprekershuys een sprekersdag waar opkomend talent een podium kreeg. Dit in samenwerking met het Genootschap voor Eventmanagers en G14. Bekijk hier het interview met Maartje IJzerman over de toegevoegde waarde van een sprekersbureau en het onderscheidend vermogen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!