Het mag weer: de eerste Megavlieger is gelanceerd!Het mag weer: de eerste Megavlieger is gelanceerd!
Back Back Nieuws

Het mag weer: de eerste Megavlieger is gelanceerd!

01 september 2021

Voor de eerste keer in bijna 2 jaar heeft Take Off Outdoor Events weer een Megavlieger kunnen bouwen. 'Dit voelde weer heel erg goed en naar dit moment hebben we bijna 2 jaar verlangd. Net als velen in de branche hebben we het erg zwaar gehad en dan is het extra fijn als je weer voor de groep mag staan om samen aan de slag te gaan met een mooie teambuilding workshop', vertelt Mike Verwater, oprichter en eigenaar van Take Off.

De klantvraag

Twee onderwijsorganisaties betrekken over 6 weken een nieuw gezamenlijk onderkomen. Echter, buiten de projectgroep om kent niemand elkaar terwijl ze over 6 weken wel dagelijks hetzelfde gebouw delen. Hier komen ze elkaar dus de hele dag tegen op zowel de gangen als in bijvoorbeeld de lerarenkamer. Dan is het toch fijn als men elkaar al enigszins kent. Take Off is gevraagd om een activiteit te faciliteren waarbij mensen zowel op een ongedwongen manier met elkaar kennis konden maken, én die tegelijkertijd het doel van teambuilding had.

De Megavlieger

In kleine groepjes van 4 personen gingen de deelnemers aan het werk om een onderdeel van de Megavlieger te bouwen. Take Off heeft de klant van te voren een groepsindeling laten maken zodat iedereen bij mensen in een groepje zat die ze niet kenden óf waarmee ze normaal gesproken weinig mee samenwerken. Na iets meer dan een uur bouwen waren alle onderdelen klaar en konden deze worden samengevoegd tot één grote Megavlieger. Nadat de groepsfoto is gemaakt, is er een korte safety briefing gehouden over wat te doen en wie waar gaat staan. Vervolgens hebben de twee directeuren van beide onderwijsorganisaties de vlieger succesvol gelanceerd. Hiermee hebben ze met z'n allen symbolisch een stip aan de horizon gezet voor de gezamenlijke doelen en een mooie toekomstige samenwerking.

Mike: 'En wij beschouwen deze succesvolle lancering als het begin van een mooi naseizoen in onze geliefde evenementenbranche. Zet ‘m op mensen! Wij zijn er klaar voor, jullie ook?'

Ook een leuk bedrijfsuitje voor in de winter

'Wist je dat de workshop Megavlieger bouwen ook prima kan in de winter?', vult Mike aan. 'Het bouwen gebeurt altijd binnen en daarna is het lekker om met z'n allen een frisse neus te halen terwijl we jullie gezamenlijke vlieger letterlijk als stip aan de horizon zetten'. Kijk voor meer informatie op takeoff.nl/megavlieger-bouwen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!