Back Back Nieuws

Het goede nieuws: Er is geen slecht nieuws

04 september 2009
Eindelijk goed nieuws over een evenementenbureau. Heel goed nieuws zelfs. Bij evenementenbureau De Ceremoniemeester lopen de zaken nog net zo voorspoedig als vóór de kredietcrisis. En de prognoses zijn al even rooskleurig. Dit ondanks alle ellendige verhalen over o.a. het bureau van Marco Borsato.

Waarom is dat goed nieuws?

Dat betekent dat bij heel veel bedrijven en instellingen het gezonde verstand overheerst. Zij laten zich NIET door de crisisberichten meesleuren in de negatieve denkstroom. Nee, zij laten De Ceremoniemeester een topfeest of een inspirerend relatie-evenement organiseren. Zo houd je relaties en medewerkers enthousiast en gemotiveerd. Zo betaalt een feest of evenement zich ook snel terug.


Directeur Pim Lombarts: “Juist in tijden van crisis is de behoefte aan afleiding en binding het grootst. Wat is dan beter dan een goed en gezellig feest te geven?!” “Wat wíj van de crisis merken is dat klanten iets kritischer zijn en dat de feesten niet poenerig mogen overkomen. Daar kunnen we door onze creatieve aanpak een heel goede draai aan geven.”

“Bij lang niet alle bedrijven gaat het even voorspoedig, dat is duidelijk. Maar onze klanten laten zich leiden door een krachtige positieve instelling. Dat werkt geweldig. Dat blijkt ook uit de reacties achteraf. Die zijn stuk voor stuk enthousiast, zowel bij hun klanten en relaties als bij de eigen medewerkers en hun partners.” Hij benadrukt het positieve effect van een goed feest of een uniek evenement. Daar wordt iedereen blij van. Dat is goed voor de moraal. In zo’n positief klimaat zijn medewerkers ook eerder bereid om een tandje hoger te werken of een toontje lager te zingen.


De Ceremoniemeester
Sinds de oprichting in 1993 is De Ceremoniemeester uitgegroeid tot een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfsfeesten en evenementen. De Ceremoniemeester telt inmiddels vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Het evenementenbureau beschikt naar eigen zeggen over een ijzersterke balans (niets gefinancierd of geleasd) en is zeer solvabel."Cijfers" tot en met 2e kwartaal 2009 zijn nog steeds positief en de orderportefeuille is goed gevuld zodat zij ook de toekomst optimistisch tegemoet zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!