Herleef de geschiedenis op Landal Kasteeldomein De CaubergHerleef de geschiedenis op Landal Kasteeldomein De Cauberg
Back Back Nieuws

Herleef de geschiedenis op Landal Kasteeldomein De Cauberg

19 juli 2018

Landal Kasteeldomein De Cauberg organiseert in samenwerking met Liberty Maastricht het ‘levende geschiedenis’ evenement WW2 Camp Cauberg. Hobbyisten komen hier samen om gekleed in originele tenues het dagelijks leven tijdens de tweede wereldoorlog weer te geven.

Op 21 en 22 juli vindt een stoet plaats met voertuigen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Onder het genot van muziek zullen de voertuigen op Landal Kasteeldomein de Cauberg tentoon staan voor iedereen om te bekijken. De chauffeurs en hobbyisten zullen verschijnen in authentieke kleding en bezoekers met alle plezier vertellen over hun voertuigen.

Muziekale invulling

Diverse displays zoals een medische post, radiopost en weerstation geven een voorzichtig kijkje in het leven van toen. Speciaal voor dit evenement komen Natasha Harper en Johny Victory over uit Groot- Brittannië om bezoekers te vermaken met haar meeslepende muziek. Hiernaast maakt ook DJ D-Day zijn opwachting om met dansbare 40’s muziek de voetjes van de vloer te krijgen. Bekijk het hele programma hier.

75 jaar bevrijding

Het evenement is alvast een voorloper op het kroonjaar 2019; dan is het 75 jaar geleden dat de bevrijding van Limburg plaatsvond, vanuit de Provincie zal een brede invulling aan deze viering gegeven worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!