Back Back Nieuws

Herfstgroet van Maastricht & regio aan Brusselse en Antwerpse vergadermarkt

08 oktober 2012
Vanaf vandaag tot en met aanstaande vrijdag wordt de Belgische vergadermarkt overspoeld door Maastricht & regio. Deze week gaat het Maastricht Congres Bureau samen met maar liefst 16 partners op ‘herfst’bezoek bij bedrijven in Brussel en Antwerpen, om daar Maastricht & regio te presenteren als bestemming voor diverse soorten zakelijke bijeenkomsten. In totaal staan er 27 afspraken bij corporates en incentivebureaus gepland.

Presentatie, informatiepakket en herfstgroet
Op het moment van schrijven rijdt Tamara Piatkiewitz-Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau, samen met vertegenwoordigers van vergaderlocaties en -diensten uit Maastricht & regio, naar België. Daar zullen zij een onuitwisbare indruk proberen achter te laten bij planners van zakelijke bijeenkomsten. Gewapend met een presentatie, informatiepakket en herfstgroet gaan ze de Belgische planners laten zien hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is voor tal van zakelijke bijeenkomsten.

Salesdrives

‘Zulke salesdrives organiseren we nu al een paar jaar en ze zijn keer op keer een succes. In een mum van tijd hadden we dan ook de week vol staan met afspraken,’ vertelt Tamara.
‘Deze bijeenkomsten zijn voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief. Wij komen met een groep uit Maastricht & regio, wat betekent dat mensen in één keer een breed en compleet verhaal horen. Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden die hier zijn en men ziet daardoor hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is en hoe deze regio kan bijdragen aan een succesvolle bijeenkomst.'

'Maastricht: a star among cities'
'Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd. Onze groep ziet er echt uit als een team: we dragen zwarte blouses met de tekst 'Maastricht: a star among cities'. Die tekst liegt er niet om (lacht). En het is natuurlijk de bedoeling dat de planners na ons bezoek inzien dat dat precies is wat Maastricht is!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!