Heras Mobile partner Floriade met sfeervolle en duurzame hekwerken Heras Mobile partner Floriade met sfeervolle en duurzame hekwerken
Back Back Nieuws

Heras Mobile partner Floriade met sfeervolle en duurzame hekwerken

30 november 2021

Duurzaamheid is nog steeds een hot topic op allerlei vlakken in de maatschappij. Sinds 2020 speelt Heras Mobile Fencing & Security hierop in met de bouwhekken Combi-Wood en City-Wood. Als partner van Floriade Expo 2022 gaat Heras Mobile het grote publiek deze duurzame hekwerken tonen. Van 14 april tot 9 oktober 2022 zal wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in het teken staan van Growing Green Cities. Heras Mobile heeft de kans met beide handen aangegrepen om partner te worden van Floriade.

Duurzame hekwerken

Miljoenen mensen komen naar het imposante en fantastisch ingerichte Floriadeterrein om de groene en bloeiende pracht en praal te bewonderen. Heras Mobile hoopt daar een kleine bijdrage aan te leveren met duurzame hekwerken. ‘Duurzaamheid is een thema wat ons aan het hart gaat. We willen graag tonen dat het in hekwerkland ook anders kan’, aldus Joep Coenen, BU Manager bij Heras Mobile. De bouwhekken Combi-Wood en City-Wood passen perfect bij het concept om groene steden te realiseren.

Groen en aantrekkelijk

Op Floriade wil Heras Mobile laten zien dat Combi-Wood en City-Wood bijdragen aan een duurzame inbreng op de bouwplaats of het evenemententerrein. Bij deze hekwerken wordt staal gecombineerd met een PEFC-gecertificeerd houten paneel. De natuurlijke afzetting zorgt voor een fijne en duurzame sfeer en ontneemt het zicht op de bouwplaats of het evenement. Daarnaast kunnen er plantenbakken bevestigd worden aan de hekwerken, wat zorgt voor een nog gezelligere en groenere uitstraling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!