Back Back Nieuws

Heart4music organiseert Workshop Women Empowerment voor vrouwelijke werknemers

16 maart 2015
Heart4music organiseert samen met Bjorn Aris speciaal op Secretaressedag een evenement voor secretaresses en vrouwelijke werknemers in Nederland. Donderdag 16 april zal het evenement genaamd Women Empowerment plaatsvinden in het Meisjeshuis in Delft van 9.30 tot 13.00 uur.

Burn out voorkomen
Het schijnt dat tegenwoordig gemiddeld 14 procent van de werknemers te maken hebben met een burn out. Bjorn Aris ontwikkelde een trainingsconcept genaamd Mental Bridging© ('mbv TNO onderzocht en bewezen succesvol') die ervoor zorgt dat je je niet meer zo hoeft te voelen. Dit trainingsconcept richt zich op het verhogen van het rendement van werknemers in hun werkomgeving, het herstellen van de work/life balans én leert de deelnemers vanuit hun eigen kracht te werken in plaats van met kracht.

Nieuwe weg
De trainingen gaan in op het integraal benutten van zowel de rationele (linker hersenhelft) als de emotionele (rechter hersenhelft) hersencapaciteit van werknemers. Door het bridgen van beide hersenfuncties zijn werknemers beter in staat om effectief te werken, wordt het creatief denken gestimuleerd en kan beter worden omgegaan met het werken onder druk. Door onder andere oefeningen uit de Japanse Samurai zwaardvechtkunst wordt ongebruikt denkpotentieel van de deelnemers ontsloten. Output kan daardoor verviervoudigd worden. Uiteindelijk doorbreken de deelnemers één van hun remmende factoren: angst. Deze doorbraak is de finale van de workshop en het begin van een nieuwe weg.

Bekijk hier een impressie:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!