Back Back Nieuws

HD-projector Panasonic ingezet tijdens 's werelds grootste outdoor gaming festival

04 september 2015
De organisatoren van CampZone, de grootste outdoor gamingvakantie ter wereld, hebben een Panasonic-projector gebruikt voor de grootbeeldprojecties op het buitenscherm. De 15e editie van het elfdaagse evenement vond dit jaar plaats van 31 juli tot 10 augustus in Oirschot en trok meer dan 2.800 gamers uit de hele wereld. Tijdens het evenement vond een groot aantal gamingcompetities plaats, waarbij verschillende prijzen te winnen waren. Daarnaast waren er verschillende andere activiteiten, zoals een buitencinema, voetbaltoernooien en barbecues om de bezoekers het ultieme vakantiegevoel te geven.

Bioscoop beeld
Voor de buitencinema kozen de organisatoren voor de PT-RZ670-projector van Panasonic Visual System Solutions. Deze projector heeft een helderheid van 6.500 lumen en is uitgerust met een laserlichtbron, waardoor de gebruiker nooit een lamp of filter hoeft te vervangen. Dankzij de eenvoudige installatie kan de projector zowel liggend als staand gemonteerd worden. Bovendien kan het toestel gebruikt worden voor verticale, horizontale en gekantelde 360°-projectie zonder dat dit de levensduur van de lichtbron beïnvloedt.

Jeroen van Hartog, eventmanager bij Duh-Events, organisator van CampZone: 'Het was voor ons belangrijk dat we een uitstekende HD-projector voor het event hadden, die gemakkelijk te installeren is. De projectie vond op een groot scherm in de buitenlucht plaats. Met de projector van Panasonic zagen de bezoekers van veraf nog steeds de haarscherpe beeldkwaliteit alsof ze in een bioscoop zaten. We kregen dan ook veel positieve reacties van bezoekers over de kwaliteit van het beeld.'

Troeven
Cédric de Ruette, Marketing Manager Benelux voor Panasonic System Communications Europe is blij met de keuze van Duh-Events: 'Panasonic is al lang een belangrijke speler op de projectiemarkt. De kwaliteit van onze projecties en de betrouwbaarheid van de apparaten zijn slechts een paar van onze troeven, waardoor al veel van onze projectoren succesvol gebruikt zijn bij verschillende grote evenementen. We waren dan ook verheugd om Duh-events bij CampZone te kunnen helpen.'

Panasonic stelde bovendien een led-televisie als prijs ter beschikking, die tijdens een quizavond door een gamer gewonnen werd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!