Hartverwarmend evenement in Chassé TheaterHartverwarmend evenement in Chassé Theater
Back Back Nieuws

Hartverwarmend evenement in Chassé Theater

12 september 2019

Afgelopen dinsdag 10 september vulde het Chassé Theater zich met een hartverwarmend evenement. CZ Fonds organiseerde namens jubilea Surplus-vestiging Elisabeth (200-jarig bestaan), Thebe (100-jarig bestaan) en Betrokken Ondernemers (10-jarig bestaan) een bijzonder Verwenconcert in de Jupilerzaal van het Chassé Theater. Genodigd waren gasten die afhankelijk zijn van (ondersteunende) zorg.

logistieke uitdaging

Het ontvangen van deze doelgroep brengt een aantal logistieke uitdagingen met zich mee. Vrijwilligers zorgden voor hartverwarmende begeleiding van de genodigden. Daarnaast was er parkeerbegeleiding voor de opvang van de vele taxi-busjes en werd een rollatorparking ingericht.

360 graden Frans Bauer

Om zoveel mogelijk mindervaliden van het concert te kunnen laten genieten werd het podium ook voor rolstoelgebruikers opengesteld. Geen doorsnee opstelling want dat betekent dat artiesten zich letterlijk 360 graden in de rondte werken om voor iedereen zichtbaar te zijn. Voor de rasartiesten van het Symfonisch Collectief Breda, Marga Bult en special guest Frans Bauer geen probleem. Sterker nog, het maakte dit concert nóg gezelliger!

Niet alleen rolstoelgebruikers kwamen dicht bij hun helden, ook bezoekers uit de zaal grepen hun kans voor een knuffel, een dansje of een foto met Frans op het podium. De openhartige artiest maakte deze dag voor velen een onvergetelijke. Wij gingen met een brede glimlach naar huis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!