The Harbour Club start met invoering dynamische prijsstrategie The Harbour Club start met invoering dynamische prijsstrategie
Back Back Nieuws

The Harbour Club start met invoering dynamische prijsstrategie

26 oktober 2023

The Harbour Club kiest voor ‘More joy, less damage’. Vanaf vandaag kunnen gasten op minder drukke dagen een scherpere prijs krijgen voor hun gerechten en dranken in The Harbour Club vestigingen Amsterdam Oost, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Een gedurfde stap om te gaan werken met flexibele prijzen zoals hotels en vliegmaatschappijen al jaren doen, maar hiermee wil The Harbour Club een revolutionaire cultuuromslag in de Nederlandse horeca teweeg brengen. En uiteraard de gasten blij maken die profiteren van een bezoek aan de restaurants in het begin van de week.

Op rustigere dagen zoals maandag tot en met woensdag en sommige zondagen zijn er volop mogelijkheden en kan het voordeel oplopen tot 10% of zelfs 20% ten opzichte van reguliere prijsstelling.

De prijs hoeft niet altijd gelijk te zijn

De introductie van ‘dynamic pricing’ markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van The Harbour Club, waarin de voorlopersrol weer duidelijk wordt. Eigenaar Richard van Leeuwen licht toe waarom ze dit kunnen doen: ‘Een steak of een glas wijn hoeft niet altijd hetzelfde te kosten. Op rustige dagen hebben we minder personeel nodig en is de koeling toch gevuld, dus kunnen we met de prijs spelen. Zo profiteert iedereen ervan en hebben we gezellig gevulde restaurants met gelukkige gasten.’

Over The Harbour Club              

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau met een internationale allure centraal staan. De zes restaurants zijn gevestigd in Amsterdam Oost en Zuid, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Vinkeveen. Daarnaast beschikt het merk ook over een eigen theater in Amsterdam Oost: The Harbour Club Theater waar o.a. de eigen productie VEGAS met Hans Klok als main act van de show wekelijks te zien is. Alle restaurants hebben dezelfde Harbour Club touch met een blend tussen industrieel en fashionable chic met de unieke muurschilderingen van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!