Hal 4 aan de Maas: van ‘black-box’ naar ‘white-box’.Hal 4 aan de Maas: van ‘black-box’ naar ‘white-box’.
Back Back Locaties

Hal 4 aan de Maas: van ‘black-box’ naar ‘white-box’.

20 december 2019

Bij HAL4 aan de Maas kan alles onder één dak. Met twee zalen, een ruime keuze aan vergader-arrangementen en de technische mogelijkheden biedt deze locatie de juiste invulling voor je vergadering. De combinatie van de authentieke, industriële elementen met strakke, moderne meubels zorgt voor nieuwe inzichten. Zo wordt vergaderen ontspannen en zorgeloos.

Creatieve meetings & events

Van brainstormsessie tot presentatie, de ruimtes en het uitzicht van HAL4 aan de maas zorgen voor creatieve ideeën en ontspannen sessies en lenen zich voor allerlei soorten bijeenkomsten als: grote jaarlijkse events, productpresentaties, vergaderingen, workshops, tentoonstellingen of personeelsfeesten.

‘Black-box’ / ‘White-box’ locatie

Ieder evenement is uniek. De Theaterzaal kan worden getransformeerd van een chique aandeelhoudersbijeenkomst tot een uitbundig (personeels-)feest of een strak georganiseerde locatie voor een receptie of productpresentatie. 

Catering tijdens je event

De kwaliteit van de catering is net zo belangrijk als het evenement zelf. HAL4 aan de Maas biedt verschillende cateringarrangementen van diverse Rotterdamse partijen aan. Ook het verzorgen van je diner kan geheel op locatie plaatsvinden.

Eén contactpersoon

Naast de unieke locatie en ligging zorgt ook de flexibele werkwijze van de mensen achter de schermen voor een hoge klanttevredenheid. 'Wij zijn meer dan alleen een locatie die ruimtes verhuurt' zegt Anouk Stok, verantwoordelijke voor de Sales/ Marketing en Communicatie. 'Bij ons staat er altijd een team vaste mensen klaar dat mee wil denken. Tijdens het gehele voortraject heb je altijd één vast contactpersoon, zo kun jemakkelijk en snel schakelen'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!