The Hague Venues organiseert locatietour langs 13 locatiesThe Hague Venues organiseert locatietour langs 13 locaties
Back Back Nieuws

The Hague Venues organiseert locatietour langs 13 locaties

02 oktober 2020

The Hague Venues heeft 21 en 22 september j.l. in samenwerking met het The Hague Convention Bureau en Evite een tour georganiseerd langs alle 13 aangesloten locaties. Ondanks de coronacrisis hebben ze op maandag 40 corporate eventmanagers ontvangen, en op dinsdag 35 eventmanagers van bureaus.

De start was in het World Forum The Hague, met een lunch en een kort podiumprogramma. Michiel Middendorf (General Manager World Forum), Henk Kool (Voorzitter Economic Board The Hague), Bas Schot (Head The Hague Convention Bureau), Tom Verhaar en Diederick van Eeden (namens The Hague Venues) en Gerben Plasmeijer (directeur Obsession) deelden het podium om met elkaar te debatteren en om vragen van de aanwezige gasten te beantwoorden. Stellingen waren onder andere, ‘Hoe kunnen we het vertrouwen herwinnen?’, ‘Interpretatie van het eventprotocol’ en ‘Bij wie ligt de handhavingsplicht bij evenementen?’.

In 4 Tours werden drie locaties bezocht, die allen goed lieten zien hoe in coronatijd veilig een bijeenkomst georganiseerd kan worden. Op enkele trajecten werd een stukje gefietst of een historische tram ingezet. The Tours eindigden bij Madurodam. Maar voor de borrel maakte men eerst een indrukwekkende vlucht in de nieuwe attractie ‘The Flying Dutchman’. De borrel was op het ruime terras van het Panorama Café waar in het avondzonnetje nog gezellig nagepraat werd met uitzicht over ‘heel Nederland’. De reacties waren prettig om te horen; ‘Ontzettend goed geregeld, heel nuttig en plezierig. Een feestje om erbij te mogen zijn. Wat een topdag gisteren. Veel dank aan de organisatie!’ The Hague Venues organiseert volgend jaar wederom The Tour.

Foto > Holland Park Media

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!