Haagse song van het jaar verkiezing 2017Haagse song van het jaar verkiezing 2017
Back Back Nieuws

Haagse song van het jaar verkiezing 2017

14 december 2017

Voor het derde jaar op rij zijn Platform 3voor12 Den Haag, Radiozender Den Haag FM en poppodium PAARD op zoek naar de beste Haagse Song van het Jaar. Er kan gestemd worden tot woensdag 19 december. 

Popstad Den Haag

Den Haag is een broedplaats voor muzikaal talent en vele solo-artiesten en bands vinden hier dan ook hun oorsprong. Denk aan Kane, Anouk, Golden Earring, Di-rect en vele meer. Met deze verkiezing kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar Haagse favoriet, ook als je niet uit Den Haag komt. 

Succesvol, terugkerend evenement

Op vrijdag 22 december wordt voor het derde jaar op rij, tijdens de grande finale in poppodium het PAARD, de uitslag bekend gemaakt. ‘We hadden niet verwacht dat dit zo’n groot succes zou worden toen we dit voor de eerste keer organiseerden. Het is een blauwdruk die we drie jaar geleden hiervoor gelegd hebben en waar we nog steeds de vruchten van plukken.’ Aldus Julie Hauber en Justin Verkijk, twee van de organisatoren. 

'2017 was geen productief muziek jaar'

Het was volgens de organisatie niet makkelijk om de muzieklijst samen te stellen.  ‘2017 was geen productief jaar. Vorig jaar waren er veel acts die hun eerste EP uitbrachten of hun eerste album. Dit jaar is het een beetje stil gebleven rondom de grote acts. Toch staat er een heel divers aanbod in de lijst. Denk aan techno, pop, rock en meer.’ Aldus de organisatoren. 

Eigen favoriete nummer aandragen

De organisatie heeft een selectie gemaakt van 50 nummers. Staat jouw favoriet er niet bij?  Niet getreurd! Het is namelijk ook mogelijk je eigen favoriete muzieknummer aan te dragen.

Zelf stemmen of een nummer aandragen kan via de website: https://haagsesongvanhetjaar.nl 

Alle stemmers zijn welkom tijdens de uitreiking van de Haagse song verkiezing in het Paard. Het evenement is gratis toegankelijk voor ieder die gestemd heeft. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!