Back Back Nieuws

GvE's Student Event Game dit jaar gewonnen door Fontys Academy for Creative Industries

11 december 2015
Een groep ambitieuze studenten van de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg heeft deze week de Student Event Game 2015 gewonnen. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen was gastheer van deze 12e editie van de game, een initiatief van het Genootschap voor Eventmanagers

Derde- en vierdejaarsstudenten van HBO opleidingen die het vak (of module) Eventmanagement hebben gevolgd namen deel aan de Student Event Game. Onder begeleiding van coaches, allen eventmanagers én lid van het Genootschap voor Eventmanagers, gingen de studentengroepen de strijd met elkaar aan om het beste eventconcept te ontwikkelen. De coaches dit jaar waren Leonie Menssink van het UWV, Stephan Oost van Philips Meeting Services en Mireille Businger van Nike. 

De winnaars
De studentengroep van de Fontys Academy for Creative Industries, bestaande uit Anouk van de Kerkhof, Marouschka Ansems, Sem de Jonge, Hidde Verhoeve, Marvin Molijn, Thessa Kersbulck, Michel Loeve, Maud de Bock, Vanja Vuckovic en Robin Donkers, mocht de welverdiende felicitaties in ontvangst nemen voor de best uitgewerkte case onder begeleiding van docent Paul Schreuder. 

Bovemij case
Een echte eventcase van verzekeringsmaatschappij Bovemij werd voorgelegd aan de studentengroepen. Op deze manier kregen de studenten een goed beeld van de vragen en uitdagingen die je bij B2B evenementen kunt verwachten. In de case van Bovemij werd de studenten gevraagd een event te ontwikkelen dat voortborduurt op de reeds georganiseerde sessies en daarbij een wezenlijke bijdrage levert aan het behalen van de doelstellingen van Bovemij om alle medewerkers het Bovemij-gevoel mee te geven. 

Jaarlijks terugkerend event
De Student Event Game wordt eenmaal per jaar georganiseerd door het Genootschap voor Eventmanagers om de aansluiting tussen het onderwijs en de praktijk te verbeteren en awareness bij studenten te creëren dat de evenementenbranche verder strekt dan publieksevenementen. Voor velen is dit een eerste kennismaking met zakelijke evenementen. De winnaar van vorig jaar, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, was deze editie host van het evenement. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!