Back Back Nieuws

Guido Thys en Ad-Just Bouwman voegen zich bij sprekersbureau Humor Werkt

06 november 2015
Guido Thys, de Belg met een ijzersterke boodschap, en To Adjust, die gespecialiseerd is in de kracht van humor binnen bedrijven, zijn nu ook via cabaret-sprekersbureau Humor Werkt te boeken. 

Guido
Dwarsdenker Guido Thys is geen onbekende in de evenementenwereld. Als veruit de meest gevraagde zakelijke spreker van Nederland verzorgde hij sinds 1992 meer dan 2.000 lezingen, workshops en seminars voor 250.000+ deelnemers en toehoorders in 4 talen en in 18 landen.Elke presentatie en workshop ontwikkelt hij steeds opnieuw voor elk publiek en elke gelegenheid. Maar wel op basis van bewezen formules waar het humorgehalte en de impact vast van staan. Tijdens de voorbespreking wordt samen bepaald waar zich de grootste uitdagingen, problemen en dilemma’s bevinden. Op basis hiervan ontstaat een maatwerkpresentatie: voor de leden van een vereniging, voor een management team, medewerkers, relaties of voor andere belanghebbenden.

Ad-Just
Ad-Just Bouwman heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsculturen en het toepassen van humor als waardevol communicatiemiddel. Doordat Ad-Just al jaren maatwerk levert, weet hij wat er speelt binnen bedrijven en organisaties. Ook hier zijn meerdere mogelijkheden: bij de interactieve improvisatiecomedy-show geven de spelers een humoristische reflectie op de dag en bij de onemanmusical passeren alle thema’s en termen op humoristische wijze de revue. De ervaren improvisatie-acteurs maken middels interactie, humor en muziek gevoelens en ideeën zichtbaar én voelbaar.

Geïnteresseerd in één van deze sprekers? Vraag voor beschikbaarheid en meer informatie: info@humorwerkt.nl.

Op de foto: Guido Thys
Fotocredits: Mo Barends

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!