Groter pand voor Augie Attracties & EventsGroter pand voor Augie Attracties & Events
Back Back Nieuws

Groter pand voor Augie Attracties & Events

16 mei 2018

Augie Attractieverhuur & Events is verhuisd naar een nieuwe locatie in Dedemsvaart. De verhuurder van het meest complete aanbod attracties van Noord Nederland groeit zo hard dat de vorige locatie niet genoeg ruimte meer bood aan alle springkussens, Abraham/Sarah poppen, stormbanen en attracties.

De nieuwe locatie ligt op nog geen 2 minuten rijden van het vorige pand en biedt veel voordelen. Zo is het mogelijk om vanuit het nieuwe pand ook feestartikelen te gaan verkopen. 'Mensen die een jubilea vieren en bijvoorbeeld een opblaasbare Abraham pop huren kunnen straks ook slingers en een huldebord bij ons kopen, hierdoor zijn ze in één keer klaar', aldus eigenaar Jan August. Ook heeft de nieuwe locatie meer parkeerplaatsen, meer ruimte om te laden en lossen en een prettigere ontvangst. Dit maakt het voor klanten makkelijker om gehuurde items op te halen en terug te brengen.

Dedemsvaarts bedrijf begrip in heel Nederland

Waar klanten van springkussens en opblaasbare feestpoppen vooral uit Dedemsvaart en omstreken komen, is Augie Attracties & Events een begrip bij evenementenorganisatoren in heel Nederland dankzij haar unieke aanbod bijzondere springkussens, stormbanen en attracties. 'Deze zie je op evenementen door heel Nederland, zoals Dance Valley, Lego World en Milkshake Festival. Ook kom je onze attracties veel tegen op open dagen, sportdagen en introductieweken van hogescholen', vertelt Jan. 'Dankzij dit nieuwe pand kunnen we ons al zo complete assortiment nog verder uitbreiden'. 

Augie Attracties & Events

Augie Attracties & Events is al 20 jaar specialist op het gebied van attractieverhuur en events, met het grootste aanbod attracties en bijzondere springkussens van Noord Nederland. Van verhuur aan particulieren tot het all-in verzorgen van attracties en meer op events door heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!