Back Back Nieuws

Grote Chinese touroperator U-Tour bezoekt Rotterdam

19 april 2011
De Chinese touroperator U-Tour bezocht onlangs met twee gidsen en een grote groep consumenten Rotterdam. Sinds eind maart vliegt Air China direct op de Duitse stad Düsseldorf, waar vandaan U-Tour reizen organiseert in Duitsland en Nederland.

NBTC, Euromast en Rotterdam Marketing
Aangezien het voor Chinezen lastig is om een visum te krijgen voor Nederland, koos U-Tour voor Düsseldorf als aanvlieghaven. In deze stad is het eenvoudiger voor Chinezen om een visum te verkrijgen. De U-Tour groep werd in Rotterdam ontvangen door het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC), de Euromast en Rotterdam Marketing.

Innige band Rotterdam en China

'De samenwerking met U-Tour is een nieuw voorbeeld van de innige band tussen Rotterdam en China,' zegt Ton Wesselink, directeur van Rotterdam Marketing. 'U-Tour is voor ons een belangrijke partner om meer en meer Chinezen kennis te laten maken met de Maasstad. Rotterdam Marketing ontplooit steeds meer activiteiten met China. Tweejaarlijks gaat een van onze accountmanagers op salesmissie naar China en gedurende het jaar ontvangen we verschillende groepen Chinese touroperators en journalisten.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!