Grootste dance line-up ooit bij festival New HorizonsGrootste dance line-up ooit bij festival New Horizons
Back Back Nieuws

Grootste dance line-up ooit bij festival New Horizons

16 mei 2017

Er draaien maar liefst 150 artiesten van absoluut wereldniveau tijdens het tweedaagse festival New Horizons. Hiermee is het de grootste dance line-up in Duitsland ooit. De bezoeker kan onder meer genieten van internationale topdj's als DJ Tiësto, DVBBS, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Armin van Buuren, Alesso, Felix Jaehn, Marshmello en Axwell ^ Ingrosso. Het event vindt plaats op 25 en 26 augustus op het racecircuit en tevens welbekende festivallocatie, de Nürburgring.

Zeven muziekstages

New Horizons vormt een groots koninkrijk, zoals men dat kent uit series als Game of Trones; en bestaat in totaal uit 7 werelden. Deze zijn vertaald naar zeven muziekstages met ieder een andere wereld met een eigen muziekstijl. Genres variëren van EDM tot techno, van trance tot hardstyle. De techno stage wordt gehost door HYTE, de hardstyle stage door Q-Dance. Maar liefst 150 wereldberoemde DJs wisselen elkaar af op de zeven stages.

'Het is ongekend om zoveel grote DJ's van wereldniveau op één festival in Duitsland te zien. Het geeft elke fan de gelegenheid om één van zijn of haar helden te zien tijdens een spectaculair weekend. Werkelijk uniek', aldus Allan Hardenberg, CEO van ALDA en organisator van New Horizons.

De Nürburgring

New Horizons vindt plaats op De Nürburgring, het wereldberoemde racecircuit in Duitsland. Tevens is het een populaire locatie voor veel bekende Duitse festivals als Rock am Ring en TanzTal. Ter ere van het 90ste jubileumjaar van De Nürburgring verwelkomt de ring in 2017 naast New Horizons en verschillende motorsportevenementen, dit jaar ook Nurburgring Olé, Duitslands grootste schlager festival.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor de meerdaagse festivalbezoekers zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, van budget tot deluxe opties. De camping opent op 24 augustus 2017 en blijft drie dagen open, tot zondag 26 augustus.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!