Green Meeting DEAL laat bedrijven Klimaatneutraal VergaderenGreen Meeting DEAL laat bedrijven Klimaatneutraal Vergaderen
Back Back Nieuws

Green Meeting DEAL laat bedrijven Klimaatneutraal Vergaderen

13 mei 2022

Meeting expert Onemeeting.com lanceert vrijdag 13 mei de Green Meeting DEAL op het Nieuwe Economie-festival 2022 van MVO Nederland. De Green Meeting DEAL is een duurzame samenwerking die zakelijke bijeenkomsten van bedrijven en organisaties klimaatneutraal maakt en daarmee een bijdrage levert aan hun MVO-doelstellingen. Het doel van de Green Meeting DEAL is om zowel de kosten als de CO2-uitstoot van fysieke bijeenkomsten versneld te verlagen. De Green Meeting DEAL is een initiatief van Onemeeting.com en onderdeel van haar Sustainable Development Goals.

Klimaatneutraal vergaderen

De Green Meeting DEAL geeft bedrijven en organisaties een direct inzicht in de kansen en handvatten om de CO2-footprint van al hun bijeenkomsten te verlagen. Op basis van dit inzicht in meetingkosten en CO2-footprint wordt een reductie- & compensatieplan gemaakt om alle zakelijke bijeenkomsten klimaatneutraal te organiseren. Met het grootste aanbod van duurzame Green Key locaties en het inzicht in de duurzaamheidsprestaties van aangesloten locaties waarborgt Onemeeting.com de CO2-reductie voor bijeenkomsten. 'De rest-CO2 wordt vervolgens gecompenseerd met gecertificeerde CO2-rechten uit duurzame energie-, bosbehoud- of energie efficiencyprojecten in ontwikkelingslanden. Het zijn projecten met lange termijn voordelen voor de bevolking door verbeterde werkgelegenheid, gezondheidszorg en scholing. Groenbalans Nederland maakt dit voor ons mogelijk', aldus Luc van Bussel CEO The Onemeeting Company B.V.

Dubbele winst

Meeting Expert Onemeeting.com helpt bedrijven en organisaties met het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken en beheren van vergaderlocaties en services. Als intermediair staat Onemeeting.com ook middenin de meetingbranche en de samenleving. 'Het verduurzamen van zakelijke bijeenkomsten en het verlagen van de meetingkosten leveren een dubbele winst op voor onze opdrachtgevers. Op die manier maken we het verschil in een snel veranderende markt', aldus Madeloes van Rooijen-Karremans Executive Director Onemeeting.com B.V.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!