The Green Meeting Center Arnhem gaat voor frisdrank-vrij!The Green Meeting Center Arnhem gaat voor frisdrank-vrij!
Back Back Nieuws

The Green Meeting Center Arnhem gaat voor frisdrank-vrij!

20 mei 2022

The Green Meeting Center neemt een belangrijke volgende stap in het verduurzamen van haar vergaderconcept. Dit doen ze door hun vergaderarrangementen volledig frisdrank vrij te maken door de samenwerking aan te gaan met Oranka Juice Solutions. De frisdranken maken plaats voor een Hydration Station waarbij gasten in de middag kunnen genieten van frisse dranken met goede voedingswaarden en geen toegevoegde suikers! 

Als enige 100% klimaatneutrale en Green Key Goud gecertificeerde vergaderlocatie in Gelderland heeft The Green in totaal al meer dan 9.000 klimaatneutrale bijeenkomsten succesvol gefaciliteerd. Verduurzamen staat nooit stil. The Green ziet het als haar missie om haar producten en vergaderservices steeds verder te verduurzamen met behoud van kwaliteit en comfort voor haar gasten. Op deze manier wil The Green haar opdrachtgevers en gasten inspireren om duurzame keuzes te maken.

Klassieke frisdranken

De bestaande vergaderarrangementen in de branche bevatten vaak nog de klassieke frisdranken in de middag zoals cola en sinas. De meeste frisdranken zitten boordevol suikers en zijn niet echt bevorderlijk voor de gezondheid en concentratie tijdens een bijeenkomst. Past dit nog wel bij huidige behoeftes en tijdsgeest? Kan dit niet op een gezondere en duurzame manier? Vragen waarmee directeur Marleen Donkers van The Green op zoek is gegaan naar gezonde en duurzame alternatieven. 

90% minder afval

Tijdens haar zoektocht kwam Marleen in contact met Oranka Juice Solutions. Oranka is met 35 jaar ervaring een specialist in het koude drankensegment en internationaal toonaangevend op het gebied van verantwoorde sappen. Hun producten besparen tot 95% opslagruimte en leveren tot 90% minder afval op dan de reguliere frisdranken. Daarnaast is Oranka partner van Green Key en nemen ze hun verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. ‘Een match made in heaven’, aldus Marleen Donkers.

Verantwoorde juices

Vanaf 1 mei 2022 lanceert The Green het Hydration Bar Concept. In de nieuwe bars op de begane grond en op de 12 etage van het meeting center, kunnen gasten van The Green in de middag genieten van verantwoorde juices in verschillende smaken. De juices bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s en bevat slechts 2% aan natuurlijke suikers. Daarnaast bevatten ze veel vitamine C wat zorgt voor een boost voor je immuunsysteem, ideaal om je middagdip door te komen tijdens je break bij The Green!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!