Gratis online inspiratiesessie ‘ontwikkelingen binnen digital events’Gratis online inspiratiesessie ‘ontwikkelingen binnen digital events’
Back Back Nieuws

Gratis online inspiratiesessie ‘ontwikkelingen binnen digital events’

17 april 2023

Na een succesvolle eerste editie willen we jou graag uitnodigen voor de volgende inspiratiesessie van 'What’s Next’. Op donderdag 20 april praat FX Agency je binnen een half uurtje bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen digital events. ‘Events in Virtual Worlds’ is het thema tijdens deze editie. Op 20 april (van 13.00 tot 13.30) springen we aan boord van onze FX-tijdmachine en vertrekken we naar de niet zo verre toekomst. 

Experts Niels Janssen en Daan Ekkelenkamp bespreken

- Waarom evenementen in virtuele werelden – ook ná het coronatijdperk – nog steeds een waardevol communicatiemiddel zijn;

- Welke nieuwe technologieën de virtuele evenementenwerelden veranderen;

- En hoe je al dat goeds kunt gebruiken om als organisatie je verhaal te laten beklijven. 

Events op Mars

Een virtuele wereld klinkt misschien futuristisch, maar met de razendsnelle opkomst van nieuwe technologieën is het dichterbij dan ooit én biedt het bedrijven de kans om evenementen te organiseren op locaties die tot voor kort onmogelijk leken.

Met de technologie van nu hoeven we bezoekers van evenementen niet meer in vliegtuigen, auto’s of bussen te duwen om naar een spectaculaire locatie gebracht te worden. Je creëert simpelweg een hele nieuwe virtuele wereld, die perfect aansluit bij het event. Ineens is het mogelijk om samen te komen op een boorplatform midden in de oceaan, of zelfs op Mars… Daarnaast zijn er ontelbaar meer mogelijkheden voor de invulling van het event; van 3D-hologrammen tot interactieve presentaties en live games. 

Inspiratie

We geloven dat deze sessie voor jou als journalist interessant is om bij te wonen om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de  belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen de onderwerpen waar je regelmatig over schrijft. Daarnaast past dit event uitstekend binnen de doelgroep van jouw platform. 

De sessie is gratis en je kunt je inschrijven via deze link. De sessie is in het Engels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!