Gratis online inspiratie sessie AIGratis online inspiratie sessie AI
Back Back Nieuws

Gratis online inspiratie sessie AI

24 februari 2023

Hologrammen, digitale interactie, Chat GPT en 100 breakout rooms hosted by metahumans. Welke trends zijn nou echt relevant? En hoe brengen ze jouw verhaal tot leven? Bij FX Agency duiken we er head first in. Elke twee maanden organiseert FX Agency een ‘What’s Next’ online inspiratiesessie, zodat je moeiteloos én als een van de eersten op de hoogte bent van alle nieuwe ontwikkelingen. 

Trends en innovaties 

In ‘What's Next’ opent FX Agency haar digitale deuren voor belangstellenden. We praten je in dertig minuten bij over de laatste trends en innovaties binnen de eventbranche, terwijl jij je bammetjes eet in de auto onderweg naar je volgende afspraak. 

De wereld van AI

In de eerste sessie nemen FX founder & Creative Director Niels en Design Lead & Innovatie Expert Fabian je mee door de wondere wereld van AI. Een onderwerp dat inhaakt op de vraag die brandt op de lippen van menig eventmanager, MarCom professional en bedrijfseigenaar. 

Wij geloven dat de sessies zeer relevant zijn voor de doelgroep van uw website en een mooie aanvulling is op het reeds gepubliceerd artikelen en events. Meld je hier aan

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!