Gratis luxe kerstdiner voor goed doelGratis luxe kerstdiner voor goed doel
Back Back Nieuws

Gratis luxe kerstdiner voor goed doel

01 oktober 2019

Na een eerder georganiseerd, succesvol kerstdiner van Novotel Amsterdam City in samenwerking met Stichting Cordaan, heeft het hotel besloten ook dit jaar weer een gratis kerstdiner te organiseren voor een goed doel of stichting uit Amsterdam of Amstelveen. Potentiële deelnemers kunnen zich vanaf nu opgeven.

Heerlijk all-inclusive diner

Het diner, dat volledig op kosten van Novotel Amsterdam City wordt georganiseerd, zal plaats bieden aan 100 tot maximaal 125 personen die in de week voor Kerst met elkaar kunnen dineren. Het hotel zorgt niet alleen voor een heerlijk all-inclusive diner, maar ook voor passend entertainment. De organisatie die uiteindelijk wordt gekozen hoeft zich tevens niet druk om vervoer naar huis: dat wordt geregeld door Van Dommelen uit Amstelveen. Zo kunnen de medewerkers en/of vrijwilligers in alle gezelligheid van het diner genieten.

Inschrijven

Organisaties die vinden dat vrijwilligers en/of medewerkers het verdienen om in de week voor Kerst met zijn allen gratis te genieten van een kerstdiner in stijl kunnen zich inschrijven door te mailen naar jeroen.vangils@accor.com. Enige voorwaarde is dat de organisatie gevestigd moet zijn in Amsterdam of Amstelveen. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 oktober 2019.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!