Gouden Giraffe Event Awards in TheaterHangaarGouden Giraffe Event Awards in TheaterHangaar
Back Back Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards in TheaterHangaar

30 januari 2023

De Gouden Giraffe Event Awards worden dit jaar op maandag 3 april uitgereikt in de TheaterHangaar in Katwijk. De prijzen voor de beste marketing en communicatie events worden uitgereikt in 6 categorieën. Deze editie zijn er ook prijzen voor het meest creatieve en het meest innovatieve concept, The Next Generation Award en voor het eerst ook een Groene Giraffe, voor het meest duurzame evenement van Nederland.

De Gouden Giraffe is al jaren de Oscar voor de beste evenementen van Nederland. ‘Daarbij gaat het niet om festivals of andere publieksevenementen, maar zoeken we naar de beste events, livecommunicatie en experiencemarketingprojecten, die ingezet worden door merken, bedrijven, overheidsinstellingen en andere organisaties’, duiden Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp van het organiserende EventBranche.nl.

Jury van bekende merken en organisaties

Begin april komen er honderden marketeers, communicatieprofessionals en eventprofessionals naar de TheaterHangaar in Katwijk. Overdag presenteren alle deelnemende events zich in de naastgelegen Hangaar2 aan de vakjury, onder het toeziend oog van alle bezoekers, die zo mee kunnen kijken met het beste wat ons vak te bieden heeft. ‘In onze jury zitten marketing- en communicatiespecialisten van onder meer Capgemini, BOL.com, UWV, Politie Nederland, NN Group, Leaseplan en bijvoorbeeld Rijkswaterstaat. Zij kijken naar hoe een creatief, innovatief, duurzaam en/of verrassend concept en traject voor het optimale effect en impact hebben gezorgd. Marketing en communicatie evenementen uit 2021 en 2022 maken dit jaar kans op de Gouden Giraffe.’

Zes categorieën en meer

Naast de Groene Giraffe, Next Generation Award (jury van eventstudenten), Innovatie Award en de publieksprijs voor meest Creatieve event, zijn er awards te verdienen in de 6 categorieën:

- Interne / Teambuilding events

- Relatie / Community events

- Congressen / Kennis Events

- Beurzen

- Brand events

- PR en Mediawaarde events

Bedrijven, merken of organisaties die hun marketing of communicatie evenement willen laten meedingen, kunnen nog tot en met 6 maart hun event inschrijven. Voor overige geïnteresseerden, die alle jury-presentaties willen zien en willen genieten van een prachtige awardavond in de TheaterHangaar, zijn tickets te koop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!