Back Back Nieuws

Gooische Kookstudio blij met eerste half jaar

19 augustus 2013
Gooische Kookstudio kijkt terug op een succesvol eerste halfjaar van haar bestaan. Ondanks de veel besproken economische crisis besloot horeca ondernemer Jan van der Linden om zijn Gooische catering uit te breiden met een kookstudio. Met 23 jaar horeca ervaring waarvan 10 jaar als horeca docent was deze stap snel gezet. Hiermee werd zijn droom werkelijkheid. De afgelopen 6 maanden heeft de kookstudio in Naarden meer dan 1.000 gasten mogen ontvangen.

Jan van der Linden: ‘We zijn zeer tevreden over de 1e resultaten van dit jaar, ondanks dat je er met alle vertrouwen aan begint is het toch altijd spannend of de gewenste resultaten behaald worden. Als dan blijkt dat deze resultaten de verwachtingen ver overtreffen dan kan je spreken van een flitsende start. Voor de laatste maanden van dit jaar is de kookstudio al voor 40% volgeboekt, en we verwachten dat dat alleen maar zal toenemen.’

Formule
Gooische kookstudio heeft vanaf de 1e dag een concept neergezet voor de huidige tijd. ‘Bedrijven geven in deze tijd minder uit aan bedrijfsfeesten, dit zie je ook terug in google search resultaten waar ten opzichte van 2008 de barometer search naar bedrijfsfeest met meer dan 60% is afgenomen. Juist nu zoeken bedrijven naar goedkopere alternatieven om iets te doen voor hun personeel in plaats van een groot feest te organiseren. Daarom hebben we een breed assortiment aan kookworkshops ingezet tegen een scherpe prijs. Maar de prijs mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit, bij ons staat kwaliteit elke dag op de eerstee plaats’, aldus ondernemer Jan van der Linden.

Ook de trend om meer biologisch te koken is niet onopgemerkt gebleven bij de Gooische Kookstudio, zo wordt gewerkt met biologische en producten van lokale leveranciers. De Kookworkshop  gezonde lunch  is dan ook een veelgevraagde kookworkshop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!