goMICE organiseert Superhelden eventgoMICE organiseert Superhelden event
Back Back Nieuws

goMICE organiseert Superhelden event

08 maart 2018

goMICE organiseerde vrijdag 2 februari een waar Superhelden Event in Studio’s Aalsmeer. Het doel van het evenement was om de medewerkers – de Superhelden - van een grote speler in de olie- en gasindustrie in het zonnetje te zetten. Daarnaast ook om de aansluiting tussen het hoofdkantoor en de operatie te versterken. 

Een passende evenementenlocatie

Na een aantal inspecties op diverse locaties, werd er ditmaal voor Studio’s Aalsmeer gekozen. Het had precies de uitstraling wat goMICE voor dit thema zocht. Futuristisch, modern en toch sfeervol.  

Een event georganiseerd voor 550 medewerkers

Van aankomst tot vertrek, stond Studio’s Aalsmeer in het teken van Superhelden. Ook de gasten waren verkleed. Zo kwam de een volledig in stijl van zijn of haar favoriete karakter, terwijl de ander enkele kleine details in zijn outfit verwerkte. Er liepen levensechte poppen rond. Superman, Batman en Iron Man, die de taak had om alle toegangskaarten te scannen.  

Vernieuwende presentaties

Het plenaire deel van het event bestond uit een animatiefilm afgewisseld door enkele sprekers. Er werd gebruikgemaakt van enorme LED schermen met zelf-gecomponeerde muziek. De Superhelden van het bedrijf werden naar voren geroepen en stonden letterlijk ‘in the spotlights’. Tegen het einde van de presentaties, werd er een passend nummer ingezet, volledig opgedragen door Iron Man en een andere super-robot. Al dansend verliet men de zaal, op weg naar buffetten met super-hero food. Van hamburgers, pizza’s tot gezonde noodles werd geserveerd. 

The Big Apple

 Een andere ,derde, ruimte werd omgedoopt tot ‘The Big Apple’. Compleet gestyled met Brooklyn Bridge, Superhelden poppen, spinnenwebben, vleermuizen, gave muziek. Men stapte als het ware een Batman filmscene in. 

Een knallende afsluiter

 Na het diner was het tijd voor muziek. De vaste dj van goMICE opende het feest, waarna Stef Ekkel kwam optreden. DJ Jean sloot het feest af. De variatie in muziekstijlen werd goed ontvangen door alle medewerkers van het bedrijf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!