Golfpark de Haenen viert jubileum met show van LaserforumGolfpark de Haenen viert jubileum met show van Laserforum
Back Back Nieuws

Golfpark de Haenen viert jubileum met show van Laserforum

24 oktober 2018

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat de eerste bal op Golfpark de Haenen werd geslagen. Een spectaculair recreatiegebied waar natuur, visuele kunst én sport samenkomen, terwijl geest en ziel tussen de 'shots' afdwalen in de 18-holes-golfbaan, gelegen in één van de mooiste golfbanen in Brabant. Op 29 september 2018 vierde Golfpark de Haenen dit jubileum waarbij de leden en genodigden van deze échte Gentleman's club werden uitgenodigd voor een adembenemende avond.

Een mooiere locatie was niet te wensen; de uitgestrekte greens, het fraaie clubhuis de sfeervolle natuur én een prachtig meer zorgden voor het ultieme totaalplaatje. En juist daarom werd het jubileumevenement ingericht rondom het hart van de het park; het Clubhuis. Unieke transparante overkappingen werden geplaatst op het sfeervol ingericht terras waar de 250 genodigden onthaalt werden met hapjes en drankjes, onder genot van een fantastische muzikale omlijsting, wachtend op het moment dat eigenaar Hans de Wilde in zijn toespraak het moment-suprême van de avond ging aankondigen: een sensationele high-end show met een zéér stevig én triomfantelijk muziekstuk die over het meer werd gepresenteerd, compleet op maat ontworpen door Laserforum Venlo.

Meeslepende show

Bij de verschijning van de eerste fonkelingen, klonken de eerste aah's en ooh' en al snel werden de gasten door middel van een passende storytelling meegesleurd van het éne finale-moment naar het andere. Het resultaat: een laser- en vuurwerk (Grooney Pyro Effects) show die de verwachtingen méér dan overtrof, een show die geclassificeerd mag worden tot de absolute top. Kortom: dat er over dit een jubileumevenement nog lang nagepraat zal worden is dan ook niet verwonderlijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!