Back Back Nieuws

Golfen in Engeland

30 september 2008
Met de onlangs gestarte golfcampagne wil Engeland zowel fervent golfende consumenten als MICE specialisten laten weten dat zij veel op golfgebied kunnen aanbieden. En nu de koers van de pond lager staat dan ooit, is Engeland als bestemming extra aantrekkelijk voor bedrijven.

Engeland why not, zeker als je kijkt naar de mooi aangelegde banen als Lytham, Birkdale, Hoylake en Royal St Georges, schitterend gesitueerd in een duinenlandschap met de zee binnen handbereik en nog een pré: op redelijke afstand van Heathrow. Voor inspiratie: op deze website staan naast zijn top tien favoriete banen van de fameuze Ryder Cup-speler Ian Poulter ook uitgebreid informatie over beroemde en minder bekende uitstekende banen.

Momenteel loopt er een actie: The Grove in Hertfordshire in het zuid oosten biedt tot 31 januari een arrangement waarbij drie nachten verblijf voor de prijs van twee wordt geoffreerd. Voor groepen en incentives kan Sodexo Prestige de hospitality op professionele wijze verzorgen. Eerder aanwezig tijdens prestigieuze evenementen als de Open van 2008, de Chelsea Flower Show en de Royal Ascot.

De Mice travel industrie kan een gratis brochure aanvragen over Golf, Hospitality, Incentives, Evenementen en Conferenties in Engeland op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!