Back Back Nieuws

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud locatie van Oranjewoud Festival

28 mei 2015
Het Oranjewoud Festival werkt dit jaar samen met Opera Spanga, een gezelschap dat al ruim vijfentwintig jaar spraakmakende operaproducties maakt onder leiding van Corina van Eijk. Het gezelschap brengt tijdens het Oranjewoud Festival de muziektheatervoorstelling ‘The Electric Flute’, een moderne remix van Mozart’s bekende ‘Zauberflöte’. De première vindt op 28 mei plaats in het bos van Oranjewoud. De voorstelling is daar verder te zien van 29 t/m 31 mei en 3 t/m 6 juni.

Het festival
Op Oranjewoud Festival worden klassieke concerten door musici uit binnen- en buitenland gepresenteerd. De concerten vinden plaats op bijzondere locaties als de Ecokathedraal, museum Belvédère, diverse historische landhuizen en natuurlijk het bos van Oranjewoud. Dit jaar zal er voor het eerst een festivalhart in de Overtuin zijn.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud en Oranjewoud Festival
Het Golden Tulip hotel is hiermee ook één van de locaties waar tijdens het festival verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo wordt er een waterconcert georganiseerd in het zwembad van het hotel. Hiernaast kunnen gasten van Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud voor het slapengaan genieten van een privé-concert in hun hotelkamer en kan je dus letterlijk in slaap worden gespeeld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!