Back Back Nieuws

Golden Bell Award uitgereikt aan eerstejaars studenten NHTV

07 juli 2015
De Golden Bell Award is voor de 14de keer uitgereikt. De award werd deze keer uitgereikt aan de projectgroep van eerstejaars studenten van de opleiding International Hotel Management van NHTV Breda, die de opdracht ‘The Lobby of the Future’ het beste had uitgevoerd. De Award wordt jaarlijks uitgereikt door hospitality professionals uit binnen- en buitenland.

Project
119 eerstejaars studenten hoorden tijdens de spannende ceremonie op 12 juni welke 6 mede-studenten zich winnaar mochten noemen van de Golden Bell Award. Het drie weken durende project bestond uit verschillende onderdelen:
»  Bezoeken hotellobby’s en interviewen front office- en general manager;
»  Bijwonen NHTV-guest lectures die verzorgd werden door manager met verschillende disciplines uit het vakgebied (general-, brand-, en design manager);
»  Vanuit onderzoek en analyse, ontwerpen van 3D prototype;
»  Prototypes testen in het centrum van Breda;
»  Presenteren prototypes aan jury.

Winnend prototype
De jury vond de teampresentatie van eerstejaars studenten Celine van Amerom, Ana Radulescu, Loes Lommers, Lars van Liere, Sabine Hermans en Eva Pons het beste. Hun prototype bestond uit een robot die koffers draagt, een lift die automatisch stopt voor de kamerdeur zodat de gast niet meer hoeft te zoeken naar zijn/haar kamer en een iris scanner voor betalingen, reserveringen en toegang krijgen tot de hotelkamer. Een verheugde Lieke Sauer, mentor van het team, zegt: ‘Het is zonder twijfel een goede combinatie van de nieuwste technologieën waarbij deze elkaar ook nog eens extra aanvullen en versterken’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!