GigWorld Eventpartner organiseert 100 jarig jubileum Galvano MetaalGigWorld Eventpartner organiseert 100 jarig jubileum Galvano Metaal
Back Back Nieuws

GigWorld Eventpartner organiseert 100 jarig jubileum Galvano Metaal

05 oktober 2017

Het Eindhovense metaalbedrijf Galvano vierde haar 100 jarig jubileum. Galvano gaf GigWorld Eventpartner de opdracht om op twee avonden een relatie evenement te organiseren in hun eigen fabriekshal te Eindhoven. Een uitdagende klus omdat men rekening moest houden met een zo kort mogelijke opbouw- en afbouwtijd. 

Een BLIK in het verleden en de KOERS voor de toekomst was het thema van Galvano's Jubileum. GigWorld Eventpartner bedacht een concept om op 22 september ongeveer 525 gasten te verwelkomen in een sfeervolle ambiance en de volgende avond ongeveer 70 gasten. Hiervoor bouwden we op 1/3de van de grote ruimte in de hal stellages waar alle gasten onderdoor konden lopen. De tweede dag konden we zo de ruimte gemakkelijk verkleinen. Samen met een aantal tóp-leveranciers (Fraai Projecten & Decor, Hoevenaars geluid & licht, Ria Joosten Catering) bouwden ze letterlijk en figuurlijk dit Galvano feestje. 

Aandacht voor de kracht van metaal

In de hal werden gigantische stellages met prachtige decoratie geplaatst. Zo bleef het vele staal en metaal in de hal zichtbaar en kon dat prachtig worden uitgelicht. Op diverse plekken in de hal waren voor de gasten d.m.v. live cooking heerlijke hapjes te krijgen. Helemaal in festival stijl.

Host Rens Merkelbach beet het spits af door een stukje over de 100 jarige geschiedenis van Galvano te vertellen. Waarna de directeur H. Holtzer kort en duidelijk de koers voor de toekomst van Galvano aangaf. De loco burgemeester van Eindhoven kwam de felicitaties overbrengen, waarna Rens Merkelbach op komische wijze het officiële gedeelte afsloot met wat leuke anekdotes. Hij kreeg de lachers op de hand. DJ Joost van Roij, de Bottelair Brothers, Gastvrouw Kabora zorgden voor een luchtig entertainment gedurende de avond.

Dag twee op 23 september was wat losser met heerlijk entertainment. Leuke ontvangst, The King of Bingo en een nieuw DJ concept The Free Record Show zorgden ervoor dat de dansvloer lekker gevuld was.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!