Back Back Nieuws

Gielissen decorateur Holland Heineken House 2008 in Beijing

26 juni 2008
Heineken heeft onlangs Gielissen Interiors & Exhibitions als officiële decorateur van het Holland Heineken House aangewezen. Ook op de Olympische Spelen 2008 in Beijing, China wordt het Holland Heineken House gebouwd. Nu al voor de negende keer, de eerste keer gebeurde dat voor de Olympische spelen van 1992 in Barcelona. Ook ditmaal zal het de officiële thuishaven van NOC*NSF zijn en daarmee dé ontmoetingsplaats voor Nederlandse atleten, supporters en officials.

Als locatie voor het Holland Heineken House is gekozen voor het Agricultural Exhibition Center, gelegen in de ambassadewijk van Beijing, niet ver uit de buurt van de Olympic Green en Olympische faciliteiten als mediacentra en hotels. Dit agrarisch beurs- en tentoonstellingscentrum zal daartoe in twee weken tijd worden omgebouwd. Heineken heeft onlangs Gielissen Interiors & Exhibitions als officiële decorateur van het Holland Heineken House aangewezen. Dat betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor het inrichten van de door fullservice designbureau dBOD ontworpen restaurants, huldigingshal, meeting rooms, en overige faciliteiten.

Multifunctioneel meeting centre
Het Holland Heineken Huis wordt – evenals alle voorgaande acht keren - een echt Hollands multifunctioneel meeting centre. Behalve een grote zaal waar de medaillehuldigingen en optredens van Nederlandse artiesten plaatsvinden, bestaat het uit verschillende eetgelegenheden, ontvangstruimtes voor sponsoren, atletenruimtes, faciliteiten voor de pers, een informatiebalie met o.a. diensten van de Nederlandse Ambassade en reisbureau ATP, een fanshop en kantoren voor NOC*NSF en de operationele staf van het Holland Heineken House. Uiteraard kunnen bezoekers er de openings- en sluitingsceremonie en natuurlijk alle wedstrijden volgen. Heineken/NOC*NSF verwacht er tienduizenden mensen te kunnen begroeten tijdens de Olympische Spelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!