Back Back Nieuws

'Gelderland levert je mooie streken' met 10 partners op beurs Event'13

20 maart 2013
Congresbureau Veluwe en Convention Bureau Regio Arnhem Nijmegen nemen op 27 en 28 maart deel aan Event’13 in de Jaarbeurs, dé vakbeurs voor professionals in de event-, marketing- en communicatiebranche. Onder de vlag ‘Gelderland levert je mooie streken’ geven zij samen met tien partners invulling aan de positionering van Gelderland als bestemming voor feestelijke en zakelijke evenementen. Onder het genot van een hapje, drankje  en loungemuziek willen zij event- en meeting planners een indruk geven van de mogelijkheden in Gelderland. Unieke locaties te midden van duizenden hectares zandvlaktes, eeuwenoude bossen en zuurstofrijke lucht, dát zijn de voornaamste ingrediënten waarmee Gelderland het onderscheid wil maken op de beurs Event ’13.

Gelderse Musea, Kastelen en Landgoederen
Op het 80 meter grote ‘Gelderland-paviljoen’ kan worden kennis gemaakt met een tiental bijzondere locaties die nét even anders zijn. Alle deelnemende partners (Nederlands Openluchtmuseum, Landgoed Avegoor, Omnivents, Landmark Wijnfort, Postillon Hotel Arnhem, Bilderberg, Theater- en Congrescentrum Orpheus, Geldersch Landschap en Gelderse Kasteelen, Landgoed Schovenhorst en Paleis Het Loo) zijn uniek in hun soort en geven een evenement extra aantrekkingskracht. ‘Location does matter’ is niet voor niets het credo van elke evenementenorganisator. DJ Lungarno staat daarnaast beide dagen achter de draaitafel en zorgt met zijn loungemuziek voor een gezellige sfeer in de stand.

Meet Gelderland Netwerkborrel woensdag 27 maart
Op woensdag 27 maart is er van 16.30 tot 19.00 uur een ‘Meet Gelderland Netwerkborrel’ voor relaties. Restaurant Ciao Bella van Landgoed Avegoor serveert deze middag culinaire en streekgebonden hapjes.

Workshop’’balans tussen werk en privé’ door Roos Woltering
Op Event ’13 zijn worden verschillende workshops georganiseerd voor beursbezoekers. Gelderland levert je mooie streken is hoofdsponsor van de workshop ‘Balans tussen werk en Privé’ op woensdag 27 maart om 14.30 uur. De lezing wordt gegeven door Roos Woltering, een succesvol psycholoog die zich voornamelijk richt op de werkende vrouw en de manier waarop je werk en privé succesvol kunt combineren. Roos publiceert en spreekt over de onderwerpen die haar bezig houden, zo is zij onder andere op  dit moment bezig met een onderzoek naar de invloed van rolmodellen op carrière en ouderschap.

Entreekaarten
Event’13 is op beide dagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar via deze link.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!