Gastles van CEO VeldemanGastles van CEO Veldeman
Back Back Nieuws

Gastles van CEO Veldeman

16 januari 2017

Tentenbouwer Veldeman neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. Op 18 januari en 10 februari a.s. zal CEO Andy Moors voor de klas staan in Atheneum Maasland in Dilsen-Stokkem en Biotechnicum in Bocholt. 

Tijdens een interactieve sessie zal Andy Moors vertellen over zijn ervaringen als ondernemer. De bedoeling is de jongeren een accuraat beeld te geven van wat ondernemen en het bedrijfsleven vandaag betekenen en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze. 'Ze zitten immers met heel wat vragen en niets is zo leerrijk als deze rechtstreeks aan een enthousiaste bedrijfsleider zelf te kunnen stellen. Bovendien is het voor Veldeman de uitgelezen kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen', aldus een bevlogen Veldeman. 

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief van Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen. Voor meer informatie surf naar vlajo-ovk.be.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!