Back Back Nieuws

THE GARAGE verzorgt oud- en nieuwfeest

21 december 2007
THE GARAGE organiseert in opdracht van de Staatloterijshow het oud- en nieuwfeest op de Dam in Amsterdam dit jaar.

Tijdens de nationale oudejaarsviering wordt op 31 december een groots vuurwerk afgestoken. RTL4 zendt vanaf middernacht een liveverslag van de festiviteiten uit.

Om 23.00 uur begint het feest, waarbij bezoekers op grote schermen kunnen kijken naar de mooiste momenten uit 2007. Ook kunnen feestvierders genieten van een optreden van Slagerij van Kampen en komen er enorme projecties op het Paleis op de Dam.

Het gezamelijk aftellen tot middernacht staat centraal. "Na steden als Londen, Parijs en Berlijn krijgt ook Amsterdam nu een nationale viering met bijbehorend vuurwerkspektakel'', aldus de loterij.

Een maand geleden leek een viering op de Dam nog onhaalbaar, door financiële problemen. IdtV, dat de afgelopen drie jaar het evenement organiseerde, kreeg het financieel en organisatorisch niet rond. Volgens een woordvoerster maakten de eisen van de gemeente Amsterdam het jaarwisselingsfeest onmogelijk.

Ook in Rotterdam wordt een nationaal oud- en nieuwfeest gehouden, met optredens van bekende dj's en de band Kane. Die festiviteiten worden live verslagen door Veronica, SBS6 en NET5.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!