Gaaf uitje, slipcursus!Gaaf uitje, slipcursus!
Back Back Nieuws

Gaaf uitje, slipcursus!

31 juli 2017

Naast onze dagelijks werkzaamheden is het vanzelfsprekend ook belangrijk dat we regelmatig kunnen ontspannen. Gelukkig zijn er tal van manieren om dat doen. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk met een boek in de tuin gaan liggen of je plant een leuk uitje. Er zijn uiteraard vele verschillende uitjes. Ben je op zoek naar een spannend uitje? Dan is een slipcursus wellicht iets voor jou. Bij VVC-Adventure kun je ontzettend veel verschillende slipcursussen volgen. Leuk, spannend en je hebt er ook nog iets aan!

Slipcursus

Tijdens een slipcursus leer je de auto tijden het slippen onder controle te krijgen. Het gaat zelfs nog iets verder dan dat. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je slippen het beste kunt voorkomen, hoe je uit moet wijken voor tegenliggers als je in de slip raakt en wat je moet doen als je een klapband krijgt. Allemaal zeer nuttige informatie waar je in de toekomst wellicht heel veel aan hebt. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om een slipcursus te volgen en te voelen wat het is om met de auto in de slip te raken. Overigens hoeft een slipcursus helemaal niet duur te zijn. Bij VVC-Adventure boek je al vanaf 70 euro een drie uur durende slipcursus!

Keuze genoeg

Overigens is er keuze genoeg wanneer je een slipcursus wil gaan doen. Je kunt bijvoorbeeld voor een beginners slip cursus kiezen waarbij het vooral gaat om het leren herkennen van gevaarlijke situaties en hoe je moet reageren wanneer de auto in de slip raakt. Bij VVC-Adventure zijn er echter ook tal van andere slipcursussen beschikbaar. Zo bepaal je zelf hoe lang de slipcursus duurt: drie uur, vier uur of zelfs een hele dag waarbij uitgebreid allerlei verschillende antislipoefeningen aan bod komen. Heb je ooit gehoord van een Skidcar? Dit is een auto met zijwielen. Het is ook mogelijk om een slipcursus met Skidcar te volgen. Op die wijze wordt aquaplanning perfect gesimuleerd en boots je de realistische situatie goed na. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een speciale slipcursus waarin je wordt voorbereid extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld sneeuw of ijzel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!