Ga aan de slag bij de tofste evenementen locaties!Ga aan de slag bij de tofste evenementen locaties!
Back Back Nieuws

Ga aan de slag bij de tofste evenementen locaties!

02 november 2021

Het leven is te kort voor saaie bijbaantjes! Ga daarom aan de slag bij EventCrew. Je werkt dan mee aan toffe evenementen op bijzondere locaties, gevestigd in het midden van het land. Flexibel werken, waar en wanneer jij wilt. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om hapjes en drankjes te serveren in een middeleeuws kasteel of een industrieel monument. Werk je liever achter de schermen? Dat kan ook. Help bijvoorbeeld mee om een podium te bouwen en zalen in te richten naar de wens van evenementenorganisator. Ook in de spoelkeuken zijn altijd handen nodig.

Van bedrijfsfeest tot bruiloft

Je werkt bij EventCrew mee aan tal van evenementen. De ene keer gaat het om productlancering van een groot bedrijf, het volgende moment om een bruiloft of een personeelsfeest. Lekker afwisselend dus, maar altijd een feestje. Dat is precies waarom veel medewerkers van de EventCrew zo enthousiast zijn over hun job.

Flexibel werk

Natuurlijk krijg je voor jouw harde werk een mooi centje mee. En laten we eerlijk zijn: het werk is ook nog eens veel leuker dan werken in een winkel of andere sector. Je werkt namelijk samen in een team met veel jonge medewerkers. Bovendien ben je bij de Eventcrew super flexibel; je kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken.

Altijd bij jou in de buurt

Eventcrew is actief in Midden-Nederland. Met evenementenlocaties in Amersfoort, Ede, Veenendaal, Barneveld, Lunteren, Hoevelaken, Wijk bij Duurstede en Doorn is er altijd werk bij jou in de buurt. Benieuwd? Je vindt alle vacatures voor de horecacrew, ombouwcrew en afwascrew op eventcrew.nl. Solliciteren is easy en kan zelfs via WhatsApp. Dus: waar wacht je nog op?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!