FX Agency organiseert eerste wereldwijde virtuele awardshow FX Agency organiseert eerste wereldwijde virtuele awardshow
Back Back Nieuws

FX Agency organiseert eerste wereldwijde virtuele awardshow

02 februari 2021

Donderdag 28 januari verzorgde FX Agency de eerste wereldwijde virtuele award ceremonie voor Top Employers Institute. Verspreid over drie shows beleefden ruim 14000 HR-professionals uit 120 landen een twee uur durend interactief programma in de hier speciaal voor gebouwde virtuele setting.

Techniek & beleving

Om te zorgen dat de gebruikers echt het gevoel hadden dat ze onderdeel waren van het event, werd iedereen persoonlijk opgehaald door gastheer Marnick Vandebroek. In de interactieve openingsvideo was het onder andere mogelijk om een eigen avatar samen te stellen en een korte rondleiding door Amsterdam te krijgen. Eenmaal binnen werd de show spectaculair geopend door operazangeres Celine Janssen die vanaf haar huiskamer het publiek toezong.

Inspiratie & interactie

Naast de feestelijke ceremonie bood het evenement ook ruimte voor de wereldwijde HR-top om samen van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren. In de 32 break-out sessies behandelden sprekers als Matimba Mbungela (Chief Human Resources Officer: Vodacom Group) en Sergio Ezama (Chief Talent Officer: Pepsico) relevante onderwerpen in het huidige werkgeverslandschap.

Feestelijke afsluiting en digitale award

De show werd feestelijk afgesloten waarna de winnaars, met de hier speciaal voor gebouwde AR-app, hun award direct digitaal konden delen met hun eigen netwerk.

Fotografie: Elisa Smook

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!